peter seisenbacher világbajnok gyerekek sportoló szexuális zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiskorúak szexuális zaklatása miatt vádat emeltek Peter Seisenbacher, az osztrákok kétszeres olimpiai bajnok cselgáncsozója ellen.

Az 56 éves sportember a bécsi ügyészség szerint edzőként két 14 évnél fiatalabb lányt zaklatott, egyiküket éveken át. A vádiratban szerepel egy harmadik lány is, aki azonban megvédte magát az erőszakoskodás ellen.

Forrás: Dreamstime

Seisenbacher hazájának legeredményesebb sportolója a nyári olimpiákon

86 kilogrammban aranyérmet nyert az 1984-es Los Angeles-i és 1988-as szöuli játékokon, emellett világ- és Európa-bajnokságon is a dobogó tetejére állhatott. Visszavonulása után Ausztriában, Grúziában és Azerbajdzsánban is dolgozott trénerként.

Megölette saját sportolóját a klubelnök!http://www.life.hu/news/20161005-valentin-iona-beismerte-hogy-ingrid-vissert-es-elettarsat-lodewijk-severein-meggyilkolta-tarsaval.htmlA román Valentin Ion bíróságon ismerte be az Európa-bajnok holland röplabdázó, Ingrid Visser és élettársa, Lodewijk Severein meggyilkolását. News--Felismerték a Teréz körúti robbantót: boltban járt a merénylet előtthttp://www.life.hu/news/20161005-a-terez-koruti-robbanto-bombaval-a-hatan-ment-boltba-a-penztaros-felismerte-ot-a-felvetelek-alapjan.htmlA Teréz körúti robbantóról nemrég tisztább felvételek is nyilvánosságra kerültek, és kiderült, hogy egy boltban is járt a merénylet előtt: a pénztáros pedig felismerte az illetőt, személyleírást is tudott adni róla! NewsOrigoKét medvetámadást élt túl néhány perc alatt: videóját tízmilliók nézikhttp://www.life.hu/news/20161004-ket-medvetamadast-elt-tul-todd-orr-szelfivideot-keszitett-tobbmilliok-neztek-meg-a-facebookon.htmlFinoman szólva sem volt szerencsés napja Todd Orrnak, akit egy nap leforgása alatt kétszer is megtámadott egy dühös grizzly. A halálos összecsapás után közvetlenül készített egy videót, melyben viszonylag nyugodtan, vérrel borítva számol be a történtekről. NewsOrigoAz ablakon dobta ki koraszülött csecsemőjét a fiatalkorú anyahttp://www.life.hu/news/20161004-az-ablakon-dobta-ki-koraszulott-csecsemojet-antonia-lopez.htmlGyilkossággal vádolják azt a 16 éves lányt, aki miután megszülte gyermekét, kétségbeesésében kidobta az ablakon. Antonia Lopez bár fiatalkorú, tettéért mégis felnőttként kell felelnie a bíróság előtt. News--Vallott a Teréz körúton élő hajléktalan: "Az én táskámmal robbantottak"http://www.life.hu/news/20161001-terez-koruti-robbantas-harom-honapja-elloptak-a-helyszinen-elo-hajlektalan-taskajat-olyannal.htmlA Bors megkereste azt a hajléktalant, aki a Teréz körúton, a robbantás közvetlen közelében "lakik". A férfi a detonáció előtt eltűnt jól megszokott helyéről. News--A Toll-alma-ananász dal az internet legújabb sztárja: Videó!http://www.life.hu/news/20160928-ujabb-orult-videoert-rajong-az-internet.htmlÚjabb őrült videóért rajong az internet. Ezt agyzsibbasztó alkotást azonban csak a legbevállalósabbaknak ajánljuk.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.