A tízmilliószoros napon minden gondolatodnak és tettednek nagyobb ereje van

Forrás: Thinkstock -
Gondolat pozitív tízmilliószoros nap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma minden teremtőerő megsokszorozódik, ezért nagyon figyelned kell a gondolataidra, ugyanis nemcsak a pozitív, de a negatív dolgok is felerősödhetnek! A tízmilliószoros napot fordítsd jóra a világ és magad számára!

Több tízmilliószoros nap van egy évben, de 2016-ban már nem sok! Ezért kell minden lehetőséget kihasználni. Október 22-én a teremtőerő tízmilliószor erősebb lesz, mint bármikor máskor, ezért nagyon oda kell figyelni a gondolatokra. Ne engedj a rossznak, csak olyan dolgokat kövess el, aminek a hatását szeretnéd megsokszorozni.

Forrás: Thinkstock

Érzéseink, gondolataink, tetteink és döntéseink egyaránt számítanak ma, minden energiának, amit kibocsátasz magadból pozitívnak kell lennie, ugyanis ez karmikus szinten megsokszorozódva fejti ki hatását, és ami a legfontosabb, így is száll vissza. Ez a nap alkalmas arra is, hogy elengedj mindent, amin korábban bosszankodtál és koncentrálj a jóra. Ez egy lehetőség, amivel élhetsz, hogy jobbá, szebbé, harmonikusabbá tedd a saját életedet, és a környezetedét is. Ha erre a napra ki tudod űzni magadból tejes hittel a pesszimizmust, talán eltűnik örökre!

Ma van a Földünkért Világnap!http://www.life.hu/news/20161021-ma-van-a-foldunkert-vilagnap-te-is-tehetsz-a-valtozasert.htmlAz emberiség évente 2,5 milliárd tonna hulladékot termel, ez az Empire State Building súlyának hétezerszerese. Nem kérdés, hogy a hulladékkezelés napjaink legnagyobb kihívása. Pedig nem kell sokat tenni, kis lépésekkel is hatalmas eredményeket érhetünk el. NewsOrigoEzek közül választják ki a legviccesebb természetfotót: mind megérdemlihttp://www.life.hu/news/20161017-ezek-kozul-valasztjak-ki-2016-legviccesebb-termeszetfotojat.htmlÍme, azok a képek, amelyek küzdenek a legviccesebb természetfotónak járó díjért. A Comedy Wildlife Photography Awards 2016 döntős fotói egytől egyig megérdemelnék az első helyet, nem lesz könnyű választani. News--Végre lehull a lepel: így vezetnek a nők és így a férfiakhttp://www.life.hu/news/20161019-igy-vezetnek-a-nok-es-igy-a-ferfiak-csuszos-utakon-kulonbozo-technikakat-kell-alkalmazni.htmlA hazai sofőrök több mint fele nem vezet szívesen csúszós útviszonyok közt, és mintegy 49 százalékuk a korlátozott látási viszonyokat sem preferálja. Mindennek ellenére, vagy talán épp ennek következtében, sokkal kevesebb közúti baleset történik az őszi-téli időszakban: óvatosabbak, tudatosabbak vagyunk. Ennek ellenére nem árt felkészülni a megváltozott útviszonyokra.News--Lázár Bence kigyógyult a leukémiából- újra a képernyőn a sármos focistahttp://www.life.hu/news/20161019-ujra-kepernyore-kerult-lazar-bence-a-sport-tv-nel.htmlEgy év elteltével újra képernyőre kerül a leukémiával kezelt egykori labdarúgó, Lázár Bence. A fiatal sportoló egy igazi harcos, legyőzte a gyilkos kórt is.News--100 rendőr kellett, hogy megfékezze az évszázad házibulijáthttp://www.life.hu/news/20161018-munchenben-szervezte-meg-egy-18-eves-az-evszazad-hazibulijat.html100 rendőr kellett, hogy leállítsa az évszázad házibuliját Münchenben. A 18 éves fiatal csak egy szűk baráti partit akart, végül összehozta az évszázad legnagyobb házibuliját.News--Fontos nap a mai: 25 éves az első magyar internetcímhttp://www.life.hu/news/20161015-internet-magyarorszagon-25-eves-az-elso-magyar-internetcim-ez-volt-az.htmlAz 1980-as években szinte csak tudományos célokra tartották fent a világhálót. Aztán jött a nagy változás. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.