András herceg egykori szeretője ad tanácsokat Harry herceg új kedvesének

Forrás: Northfoto -
Meghan Markle News Koo Stark Harry herceg András herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Koo Stark amerikai színésznő 1981-től másfél évig volt András herceg, Károly herceg öccsének kedvese. A pár ugyan szakított, a nő azonban mindig jó szívvel gondolt egykori kedvesére. A 60 éves színésznő a szívén viseli Harry herceg új kedvese, a szintén színésznő Meghan Markle sorsát, ezért nyílt levélben írta le tippjeit a fiatal lánynak. 
Meghan Markle (balra) és Koo Stark (jobbra) Forrás: Northfoto

Szerinte ugyanis ő pontosan ugyanazokon ment keresztül, amiken a lány fog, így jól tudja, mikor, milyen gondolatai lehetnek.

Koo Stark a levelében leírja, ő és András herceg a férfi 21. születésnapi partiján talákoztak, ekkor mutatták be őket egymásnak 1982 februárjában. Később a herceg igazi hős lett, amikor visszatért a Falklands szigetekről, a sajtó nyomása pedig egyre intenzívebb lett. A festői Mustique szigeten már komoly médiaérdeklődés volt az irányukban, ezt pedig másfél évig bírták.

Forrás: Northfoto

Az asszony ír arról is, hogy Meghannak nem szabad feladnia vágyait, kedvenc hobbiját, a jógát. "Én rengeteget diétáztam, okosan étkeztem, hogy megtartsam a testi-lelki egyensúlyomat. A legfontosabb dolgok a jó emlékek, és az emberi kapcsolatok. Remélem, ők megtalálják egymásban, amit keresnek, és lesz magánéletük" - teszi hozzá az egykori szerető.

Megríkatta 13 éves rajongóját Hosszú Katinka http://www.life.hu/news/20161107-hosszu-katinka-13-eves-valtotarsanak-szemebe-csalt-konnyeket-a-vilagbajnok.htmlA 13 éves lány élőben találkozhatott kedvencével a százhalombattai országos bajnokságon, ahol egy csapatban is úszhatott a magyar sportolóval. NewsAFPLövöldözés volt az isztambuli Atatürk reptérenhttp://www.life.hu/news/20161106-torokorszagban-lovoldozes-volt-az-isztambuli-ataturk-repteren.htmlLövések dördültek vasárnap hajnalban az isztambuli Atatürk reptéren, két embert őrizetbe vettek. News--Több bizonyíték is szól a Teréz körúti robbantó ellen http://www.life.hu/news/20161107-terez-koruti-robbanto-a-bomba-alkatreszein-is-talaltak-dnst-a-nyomozok.htmlA nyomozók több újabb részletet is kiderítettek az elkövetőről. A hírek szerint nemcsak a hátizsákon, hanem a bomba alkatrészein is találtak DNS-nyomokat. NewsOrigo"Csalódott vagyok" - Kizárták egy versenyből Hosszú Katinkáthttp://www.life.hu/news/20161105-kizartak-egy-versenybol-hosszu-katinkat-szabalytalan-rajt-miatt.htmlAz úszónő nem érzi fairnek a döntést. News--Csapattársaival erőszakoltatta meg öntudatlan barátnőjét (18+)http://www.life.hu/news/20161105-brandon-vandenburg-csapattarsaival-eroszakoltatta-meg-ontudatlan-baratnojet.htmlA Tennessee állambeli bíróság jogerősen 17 év letöltendő börtönbüntetésre ítélte Brandon Vandenburgot, a Vanderbilt Egyetem korábbi amerikaifutball-játékosát, aki felbujtóként vett részt barátnője csoportos megerőszakolásában, 2013 nyarán. NewsMegvan az 50 ezer like a BGE-s hallgatóknak - Így reagált az egyetemhttp://www.life.hu/news/20161105-megvan-az-50-ezer-like-a-bge-s-hallgatoknak.htmlAhogy megírtuk, komoly közösségi küldetésért kampányolnak a BGE diákjai, 50 ezer lájkért cserébe nem kell vizsgázniuk. A hír kapcsán az intérmény sajtóközleményt adott ki. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.