világbajnok úszó Hosszú Katinka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 13 éves lány élőben találkozhatott kedvencével a százhalombattai országos bajnokságon, ahol egy csapatban is úszhatott a magyar sportolóval.

Mártinak biztosan örök élmény marad a 2016-os százhalombattai felnőtt ob. A világhírű triatlonista kislánya tagja volt annak a 4x200-as gyorsváltónak, melyben Hosszú Katinka klubját, az IronAquaticset képviselte. A 13 éves úszó itt találkozott kedvencével, aki kicsit meg is rígatta a fiatal lányt - írja a Bors.

Forrás: AFP

"Még most sem hiszem el, hogy megtörtént. Katinka azt mondta a futam előtt, hogy az eredményeket nem elvárni kell, hanem örülni neki. Az elődöntőben abszolút vesztes helyzetben vette át a váltást, megtehette volna, hogy „lefürdi", de ő hajtott, a "kis csapatáért", ahogy ő nevezett minket. Úgy úszott, hogy azt hittem, kiviszi a végén a falat. Amikor beért, elsírtam magam" - számolt be az élményről Márti.

"Csalódott vagyok" - Kizárták egy versenyből Hosszú Katinkát

"Sajnos ma délelőtt kizártak az 50 gyors előfutamában, 'szabálytalan rajt' miatt...így már biztos nem lesz meg a csúcsdöntés, nem tudom majd megnyerni az összes számot. Csalódott vagyok, nem érzem fairnek. Ha jól emlékszem az elmúlt 10 évben nem zártak ki emiatt - mondta a magyar úszónő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.