Harry herceg két nőt is szédített: modellel csalta a színésznőt

Forrás: AFP -
modell Me­ghan­ Markle megcsalás Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry hercegnek végre hosszú egyedüllét után barátnője lett: Meghan Markle amerikai színésznővel jött össze, de kiderült, hogy nem volt hozzá valami hűséges. Közben egy modellel is összeszűrte a levet! Sarah Ann Macklin manökent is szédítette a herceg.

Be akarta biztosítani magát Harry herceg, és annyi egyedül töltött idő után semmiképp nem akart szingli lenni: talán ezért szédített egyszerre két hölgyeményt is.. Arra azért felkészülhetett volna, hogy kiderül a turpisság, hiszen ő még levegőt sem vehet figyelő szempárok nélkül. Most fájhat a feje a hercegnek, hiszen kedvese, Meghan Markle amerikai színésznő is tudomást szerzett hűtlenségéről, az egész világgal egyetemben.

Harry herceg és állandó barátnője, Meghan Markle színésznő Forrás: AFP

Hiába tombol állítólag a szerelem Harry herceg és színésznő kedvese között, ha előkerülnek a közelmúltban történt csalfaságok. A királyi sarj ugyanis Sarah Ann Macklin modellel is találkozgatott, miközben állítólag komoly kapcsolat fűzte az amerikai színésznőhöz.

Sarah Ann Macklin, a másik nő Forrás: NORTHFOTO/PA Wire/Press Association Images/Ian West

A viszonyt egy darabig sikerült titokban tartani, de egy közös ismerős lerántotta a leplet a románcról. Kiderült, hogy egy buliban találkozott a herceg és a modell, számot cseréltek, és randizgattak is – írja a The Sun. Amint azonban visszatért Londonba Harry herceg barátnője, vagyis Meghan Markle színésznő, a titkos találkák is abbamaradoztak a másik nővel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.