Kigyullad egy lakás Budapesten - egy idős hölgy az életét vesztette

Forrás: Thinkstock -
tűz lakástűz Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Életét vesztette egy hetven év körüli nő Budapesten a XI. kerületben egy Baranyai utcai lakástűzben vasárnapra virradóra - közölte Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel vasárnap hajnalban.

A lakás egy nyolc emeletes épület földszintjén található, a tűz és füst más lakókat, lakásokat nem veszélyeztetett. A tájékoztatás szerint a füsttel telítődött lakásban az ágy és néhány berendezési tárgy égett. A fővárosi tűzoltók az nőt eszméleten állapotban hozták ki, ám nem sokkal később a mentők megállapították, hogy meghalt - mondta szóvivő. A tüzet eloltották, és vizsgálják, hogy mi okozta.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

Extra szuperholdat láthatunk hétfőnhttp://www.life.hu/news/20161113-extra-szuperholdat-lathatunk-hetfon-fogalmaz-a-nasa.htmlHogy a szuperhold valóság vagy babona: megoszlanak a vélemények. Az biztos, hogy szuperhold akkorlátható, ha telihold van, viszont nem minden teliholdat nevezünk szuperholdnak. News--Így alakulnak a hosszú hétvégék és munkaszüneti napok 2017-benhttp://www.life.hu/news/20161113-hosszu-hetvegek-es-munkaszuneti-napok-2017-ben.htmlEzek lesznek azok a napok és hosszú hétvégék, amelyeket munka nélkül tölthetünk 2017-ben! Jövőre - az idei hez képest - kicsit kevesebb a hosszú hétvégék száma: egész pontosan öt. NewsThinkstockÁllítják: szemcseppel szívatják a tuskó utasokat a légiutas-kísérőkhttp://www.life.hu/news/20161111-szemcseppel-szivatjak-a-bunko-utasokat-a-legiutas-kiserok.htmlTöbb módszer is van arra, hogy a kellemetlenkedő utasokat megszívassák a légiutas-kísérők. Az egyik ezek közül a szemcsepp, amit nem az illető szemébe csempésznek bele, hanem a kávéjába! News--81 éves balatoni férfi kiskorúnak fizetett a szexérthttp://www.life.hu/news/20161111-a-81-eves-balatoni-ferfi-penzert-szexelt-kiskoruval.htmlFiatalkorú ismerősét vette rá a 48 éves Balaton-parti lakos, hogy létesítsen szexuális kapcsolatot egy 81 éves férfival, aki minden alkalom után fizetett az együttlétekért. A férfi tisztában volt a lány életkorával. NewsOrigoKét újabb holttestet találtak a sorozatgyilkos birtokánhttp://www.life.hu/news/20161111-a-sorozatgyilkos-mar-biztosan-nem-ussza-meg-a-bortont.htmlA Spartanburg megyei halottkém azonosította azokat az emberi maradványokat, melyeket a feltételezett sorozatgyilkos, Todd Kohlhepp erdei ingatlanjában találtak meg. News--Így gyilkol az ISIS fiatal generációjahttp://www.life.hu/news/20161111-gyerekek-gyilkolnak-az-isis-neveben.htmlSokkoló profizmussal gyilkolnak az ISIS gyerek-katonái. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.