Gyászhír: 18 évesen elhunyt a fiatal magyar sportoló

gyász tragédia kézilabda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elhunyt Horváth Nikolett, a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda-akadémia irányítója. Az egyesület saját Facebook-oldalán közölte a szomorú hírt. A lány 18 éves volt.

"Mély fájdalommal tudatjuk, hogy hosszan tartó, nagy küzdelemmel vívott betegség után, november 18-án este elhunyt Horváth Nikolett, a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda-akadémia fiatal játékosa. Akadémiánk osztozik a család gyászában, Horváth Nikolettet saját halottjának tekinti, temetéséről intézkedik!" - olvasható a közleményben.

Horváth Nikolett kisgyermek kora óta kézilabdázott, de életét tragédiák sora nehezítette. Édesapja 2011-ben egy munkabaleset miatt súlyosan megsérült, 2012-ben édesanyjánál diagnosztizáltak gyógyíthatatlan betegséget. Az asszony 2014 januárjában hunyt el. Nem sokkal később Nikolettnél gerincvelő-megnagyobbodást találtak. Ez sajnos nyomta a környéken található idegeket, a lány deréktól lefelé lebénult. Nikolettet Debrecenben megműtötték, sugárterápiás kezelést is kapott. A szervezete azonban feladta a küzdelmet - írja a Nemzeti Sport.

A szurkolók is üzentek:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.