Botrányba fulladt a veszprémi Demjén-koncert

Forrás: MTI/Krizsán Csaba -
Demjén Ferenc koncert Veszprém botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sajnos botrányosra sikerült a Veszprémben megrendezett Demjén-koncert. A nézők egy része előadás közben távozott, mert semmit nem hallottak a zenéből. A zenekar is csak becsületből állt ki a színpadra.

Csalódottak voltak a nézők a szombati Demjén-koncert után, melyet a Veszprém Arénában tartottak. A szervezés botrányos volt, a hiányosságok miatt pedig az egész előadás élvezhetetlen lett. A problémák a beengedésnél kezdődtek, ugyanis a szervezők képtelenek voltak megfelelően eligazítani az érkezőket. Hosszú sorok kígyóztak, de a bejutás után sem tudták a nézők pontosan, hogy hova is kell menniük. Ezzel azonban még megbékéltek volna a rajongók, amennyiben élvezhették volna a koncertet.

Botrányba fulladt a veszprémi Demjén-koncert! Forrás: MTI/Krizsán Csaba

A hangosítás azonban csapnivaló volt.

Egyes szektorokban szó szerint semmit nem lehetett hallani az éneklésből

- írja a Veszprémkukac. A csalódott nézők közül ezért sokan meg sem várták az előadás végét, elkezdtek kiszállingózni a nézőtérről. A sötét folyosókon azonban ez sem volt olyan egyszerű: telefonnal világítva botorkáltak ki. A rajongók elégedetlenségüknek hangot is adtak az esemény Facebook-oldalán, amit a szervezők nem tudtak kordában tartani. Eleinte törölték a negatív kommenteket, de végül egyszerűen az egész oldalt megszüntették. Természetesen a zenekar is érzékelte a hiányosságokat, ők utólag tájékoztatták a rajongókat arról, mi vezetett ehhez a botrányhoz. Összefoglalva a probléma onnan indult, hogy

hiába küldték meg hetekkel ezelőtt a technikai igényeiket a lebonyolító cégnek, azok nem tudták maradéktalanul teljesíteni a feltételeket.

A hiányosságokkal a helyszínen szembesültek, de már nem volt idő korrekcióra, így választhattak: lemondják a koncertet, vagy így tartják meg. A zenekar becsületből döntött úgy, hogy a körülmények ellenére színpadra áll, de jó szándékuk ellenére nem tudtak minőségi előadást nyújtani.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.