Egy tinilány naplója miatt bukott le a pedofil férfi

Forrás: Dreamstime -
pedofil gyermek bántalmazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Senki nem tudta mit művel a gyerekekkel, míg egy lány naplójából ki nem derült a szörnyű tettek sorozata.

A bűncselekményt elkövető férfinak családja volt, felesége és gyermekei. Majd megromlott a viszonyuk, külön költöztek 2014-ben és később el is váltak. A két közös gyermeket pedig szétválasztották: a lány az anyjával maradt, míg a fiú az apjával.

Pedofil férfit buktatott le az áldozatának naplója. Forrás: Dreamstime

A férj azonban már

a házassága során is bántalmazott kiskorú gyerekeket,

ám akkoriban ezt még senki nem tudta. Saját csemetéihez barátok érkeztek, akiket felszólított, hogy érintsék meg a merevedő péniszét. Miután feleségével elváltak, további beteges ötlettel állt elő. - tudta meg a Blikk.

Kisfiához érkezett egy 8 éves kislány, kinek a „tapogatós játék" nevű borzalmas feladatot eszelte ki a beteg férfi. Bekötötte a lány szemét, majd különböző ételeket adott a kezébe, végül pedig a nemi szervét.

Felszólította a gyereket, hogy vegye a szájába,

majd utólag azt hazudta, hogy az valójában az egyik ujja volt.

Később egy 14 éves lányt hívott át magához azzal az indokkal, hogy a kisfiára vigyázzon, ám végül alkohollal itatta le a lányt, s megpróbált szexuális kapcsolatba lépni vele, de a tini ellenállt a férfinak. Az elkövető végül azt elérte, hogy legalább egy ágyba feküdjenek, és simogathassa a fiatal combját, hasát. Másnap a lány elvitte a beteg apuka fiát a játszótérre, ahol egy korábbi áldozatával futottak össze. Miután a 14 éves tini rájött, hogy többükkel is ugyanez történt, kérdőre vonta a férfit, aki ugyan bevallott mindent, de ezt követően ismét leitatta a lányt, majd megerőszakolta.

A tinédzser hazatérve naplójába írta le a traumát, melyet az édesanyja megtalált, és azonnal feljelentette a férfit. Esetét a Budapest Környéki Törvényszék tárgyalja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.