Móricz Zsigmond körtér villamos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A villamosvezető este nyolc óra körül két hangoskodó fiatal miatt leállította a villamost, majd a hátra is ment, hogy leszállítsa őket. A két férfi erre fenyegetőzni kezdett és meg is ütötték a villamosvezetőt.

Megvertek egy villamosvezetőt és két utast a Móricz Zsigmond körtérnél péntek este. A portál egyik olvasója arról számolt be, hogy a vezető rászólt a két hangoskodó fiatalra, és abból lett a baj - írja a 444.hu. Előbb a villamosvezetőt ütötték meg, majd amikor az kihívta a rendőröket, az utasokra is rátámadt. Ott tartózkodott egy szolgálaton kívüli rendőr is, először őt is arcon ütötték, de miután meglátták az igazolványát, odébbálltak.

Másfél órával később a két férfi már egy Fehérvári úti söröző előtt bántalmazott másik öt embert, akik nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek - írja a police.hu.

Az egyik verekedőt, a 20 éves V. Istvánt a rendőrök egy budapesti lakásban fogták el, társát pedig Makón találták meg.

Garázdaság miatt indítottak eljárást ellenük.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.