13 éven keresztül minden nap megerőszakolták Anna Ruston szexrabszolgát

Forrás: Thinkstock -
szexrabszolga nemi erőszak bántalmazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem volt támogató családi háttere a brit lánynak, ezért senki nem kereste, mikor egy taxisofőr elrabolta. 13 éven keresztül minden nap megerőszakolta őt, és olyan borzalmakat élt át, amit soha nem fog elfelejteni. Prostituáltként kellett dolgoznia, és négy gyermeke született, de őket a férfi eladta.

Miután a nagymamája meghalt, senkije nem maradt a brit lánynak, aki törődött volna vele. Szülei nem támogatták, a barátainál húzta meg magát, hogy legyen tető a feje fölött. Család híján egy ázsiai taxisofőr barátsága jelentette számára az érzést, hogy valakinek még fontos ezen a világon. A Maliknak nevezett férfi meghívta őt a családjához, bemutatta őket neki, de hamar rémálommá vált a kapcsolatuk.

A férfi elrabolta Anna Rustont, és megerőszakolta őt, amit még 13 éven keresztül minden este megtett. A férfi anyja, testvérei és azok feleségei mindenről tudtak, de nem tettek semmit, hogy megmentsék a lányt, akinek pokollá vált az élete. 15 éves volt, amikor Malik elrabolta őt, és a férfi tudta, hogy senkinek nem fog hiányozni.

13 éven keresztül minden nap megerőszakolták Anna Rustont -Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

"Még most is látom, ahogy a hálószoba sarkában összegörnyedve fekszem a fájdalomtól, azonban egy idő után már nem éreztem semmit.

Azt hiszem, a testem leállt" - mondta Anna, akit prostitúcióra is kényszerített a férfi. Összesen négy gyermeke született a 13 borzalmas év alatt, de egyiket sem tarthatta meg. Anna elmondása szerint első terhessége alatt boldog volt, mert úgy érezte, végre lesz valakije, de hamar szertefoszlottak álmai. Állítása szerint Malik eladta a gyerekeket, akikről azóta sem tud semmit.

Állítása szerint a hatóságok nem segítettek rajta, mert féltek, hogy diszkriminációval bélyegzik meg őket. Megpróbált természetesen elmenekülni, sőt még öngyilkosságot is megkísérelt kétségbeesésében. A szerencse azonban egyszer mellé szegődött. Depressziója miatt úgy lefogyott, hogy kénytelenek voltak hívni hozzá egy egészségügyi dolgozót, tőle egy cetlin kért segítséget a nő, aki végül el tudott menekülni azalatt, míg a család egy ázsiai ünneppel volt elfoglalva. Ma már házas, és született négy gyermeke, de az elmúlt évek borzalmait sosem fogja elfelejteni - írja a Daily Mail.

Anneke Lucas döbbenetes vallomása: gyermekkorában szexrabszolga volt


Hatévesen, a színpadra láncolva kellett emberi ürüléket fogyasztania: ilyen és ehhez hasonló, felfoghatatlanul borzalmas dolgokat élt át Anneke Lucas gyermekkorában. Az édesanyja ugyanis eladta őt szexrabszolgának. Testét az európai elit tagjai használták ki. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.