Arany is van a világ legdrágább pizzáján - Elképesztően sok pénzbe kerül

Forrás: Dreamstime -
drága pizza
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem is tudjuk elképzelni, hogy milyen pizzát kaphatunk 600 ezer forintért. Olyan különleges feltétek vannak rajta, amilyenekről sokan még életükben nem hallottak. 

608 ezer forint egy pizzáért? Bizony lehetséges. Ezért az összegért cserébe olyan pizzát kaphatunk, melyen aranypelyhek, Ossetra kaviár, fehér stilton sajt, valamint szarvasgomba és libamáj is található.

608 ezer forint a világ legdrágább pizzája Forrás: Dreamstime

Természetesen, ezek olyan élelmiszerek, melyek külön-külön is luxustermékek. Az Ossetra kaviárt a Kaszpi-tengerből nyerik ki, a stilton sajt pedig a világ egyik legfinomabb kékpenészes sajtja Angliából - írta meg a Metro.

Az Industry Kitchen nevű étteremben New Yorkban,tudjuk megvásárolni a drága pizzát. A rendelés előtt viszont 48 órával jleznünk kell az igényt, a ritka alapanyagok ugyanis nincsenek raktáron.

I'm a dangerous man with some money in my pocket

Industry Kitchen (@industrykitchen) által közzétett fénykép,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.