gyilkosság halál fosztogatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő esetre bukkantak a német fővárosban: az elkövető 10 éven keresztül rejtegette hűtőjében a meggyilkolt idős férfi holttestét. Úgy tűnik nem csak az ő haláláért kell bíróság elé állnia. 

Letartóztatásba került Josef S., aki a lakásának hűtőládájában tárolta a 80 éves korában elhunyt Heinz N. holttestét. Emellett, az eddigi bizonyítékok alapján egy másik nyugdíjas, Irma K. haláláért is felelős lehet az 55 éves elkövető.

A feltételezett sorozatgyilkos mindkét idős ember bankszámlájáról felvette az aktuális havi nyugdíjat, de arra gondosan figyelt, hogy ne legyen túlságosan feltűnő: valamennyi pénzt mindig hagyott a számlákon. - írta meg a Bild.

A szomszédok egy kedves embernek ismerték a gyilkost Forrás: Bild.de/Olaf Wagner

A berlini férfi postaládáján mindkét elhunyt személy neve ki volt írva, ezért gondolják a nyomozók, hogy a 92 éves Irma haláláért is Josef a felelős. A szomszédok egy kedves embernek ismerték a gyilkost, senki nem gondolta volna, hogy ilyen tettek elkövetésére lenne képes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.