Lassan döntés születik a lúggal leöntött Erika ügyében

Forrás: Tv2 -
tárgyalás lúggal leöntött asszony
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan kiderül, mi az ítélet a lúggal leöntött Erika és a vádlott orvos bírósági ügyében.

Ahogy azt a Life.hu korábban megírta, 2013. március 12-én reggel a lakásában támadta meg Erikát az elkövető. Az orvos először a földre teperte, majd egy kábító injekcióval elkábította a szeretőjét. Ezután leöntötte lúggal a nő nemi szervét, majd szőnyegbe csavarta a testét, és távozott.

Az ügy hosszas jogi procedúrák után sem ért célba, ám a nő nem hagyta magát, így újabb tárgyalások következtek. A legutóbbi alkalommal Zacher Gábor is szakvéleményt formált, kiállt a sértett mellett.

Lassan döntés születik a lúggal leöntött Erika ügyében Forrás: Tv2

Lassan pedig elérkezik az ítélet pillanata, amire már mindenki régóta vár. A lelki megrázkódtatáson kívül

Erika 8 műtéten is túl van, amelyeknek köszönhetően végre már nem katéterbe kell ürítenie a vizeletét.

A családja is mellette áll, sokat segítettek neki az elmúlt időszakban, bár a végigkövetett szenvedések miatt ők is pszichológushoz járnak.

"Volt, hogy a 19 éves lányom segített tisztába tenni, ha a szakápoló nem ért rá. Vagy segített a kötözésben, és hallgatta az ordításomat a fájdalomtól" – mesélte az édesanya.

Azonban azt is bevallotta, hogy a sok trauma erőssé és kitartóvá tette, ennek következtében pedig már semmi nem tudja meglepni, mindenre fel van készülve.

"Rettentően izgulok, hogy milyen ítéletet hoz majd a bíróság. Fel vagyok készülve mindenre, még arra is, hogy felmentik" – írta meg a Best magazin.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.