Felnyársalta a bika a fiatal torreádort, Daniel García Navarretét

Forrás: AFP -
Bika torreádor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal torreádor bemutatkozása tragikus véget ért: többször felnyársalta a hatalmas bika. Az is csoda, hogy életben van!

Horrorisztikus pillanatoknak voltak szemtanúi a madridi bikaviadal nézői a Las Ventas Arénában. A kezdő torreádor bemutatkozása ugyanis brutális véget ért. A 23 éves Daniel García Navarretét felnyársalta a megtermett bika többször is, ráadásul életveszélyes helyen.

A felhergelt bika átszúrta a fiatal torreádor torkát - Képünk illusztráció Forrás: AFP

A dühös állat a fiatal férfi torkát szúrta át, nyelvével együtt. Csak a szerencséjének köszönheti Daniel García Navarrete, hogy a dühös állat szarva elkerülte az ütőeret, ugyanis akkor már nem lenne életben. Egyelőre a férfi életéért küzdenek az orvosok, már túl van az életmentő műtéten, de az állapota továbbra is kritikus. A torreádorról készült brutális fotókat is megnézheted.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.