skálás gyilkosság szabadulás Bene László
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bene László optimista, szerinte végre ki fogják engedni a börtönből, ahová 4 ember meggyilkolása miatt zárták be. A családja szintén ebben hisz, már munkát és szállást is intéztek neki.

Egy éve sem volt, hogy végül nem helyezték szabadlábra a skálás gyilkos néven elhíresült Bene Lászlót, akit négy ember meggyilkolása miatt zártak életfogytig börtönbe. Társa, Donászi Aladár a börtönben öngyilkos lett, Bene azonban életben van, és a szabadulását várja. Azért bizakodik, mert eltörölték egy több mint tíz évvel ezelőtt kapott fegyelmi megrovását. A családja már munkát és szállást is keresett a számára, annyira biztosak benne, hogy ezúttal sikerül.

Bene László a szabadulásában bízik RTL Klub

"Nemrégiben eltörölték védencem egy több mint tíz éve kapott fegyelmi megrovását, így ez a rossz pont lekerült a neve mellől. A szabad világban szerető család várja, még munkát is szereztek neki. Így

remélem, hogy az idei felülvizsgálatkor már a bíróság is úgy fogja látni, hogy érdemes a szabad életre"

- mondta a Blikknek Bene ügyvédje, dr. Soltészné Nagy Katalin.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.