Lopott bugyikért kapott többszázezres büntetést egy férfi

Forrás: Thinkstock -
fehérnemű bugyi lopás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem is tudjuk ilyenkor, hogy sírjunk vagy nevessünk: többszázezres pénzbírságot kapott egy német férfi, aki rendszeresen lopkodta a szomszédok kiteregetett fehérneműit... 

Egy férfit, Észak-Rajna-Vesztfáliában azzal vádoltak meg, hogy folyamatosan ráteszi a kezét a szomszédok által frissen kimosott és kiteregedett fehérneműkre.

67 normál bugyit, 35 melltartót és 75 tangát találtak a férfi lakásában.

Többszázezres büntetést kapott a bugyitolvaj (képünk illusztráció) Forrás: Thinkstock

A nőknek egy ideig nem tűnt fel, hogy hiányzik egy egy fehérnemű a repertoárjukból, ám amikor már egy komplett mosásnak kélt lába, akkor az egyikőjük gondolkodóba esett. Kamerát rejtett a mosószeres dobozba, és az okostelefon már aznap éjjel rögzítette is a tettest, aki lelkesen ment begyűjteni az aznap esti termést.

A napokban tartották a tárgyalást, ahol a munkanélküli férfi nem jelent meg, de enélkül is kiszabták rá a 1800 eurós, azaz 560 ezer forintos büntetést - írta meg a Bors.

5 bugyitípus, ami biztos neked is van

Életünk során kialakulnak olyan szokások, amelyek nagyjából minden nőre igazak kortól függetlenül. Öszegyűjtöttünk néhány tényt a bugyijainkkal kapcsolatban is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.