Meztelenül, egy csónakházban találtak rá az eltűnt magyar nőre

eltűnt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három hétig keresték eltűntként Ausztriában a 29 éves magyar lányt. Végül múlt hét pénteken meztelenül került elő egy csónakházból. Semmire sem emlékszik.

A Bors beszámolója szerint a 29 éves magyar lány egy osztrák luxushotelben dolgozott masszőrként, de július 17-én felmondott. Magyarországra indult volna, de már nem érkezett meg. Egy osztrák oldal arról írt, hogy egykori kollégáinak három nappal a felmondás után tűnt fel, hogy a magyar nő autója még mindig a hotel parkolójában áll. Ők jelentették a hatóságoknak, nem sokkal később pedig a magyar nőt regisztrálták az eltűntek között.

A lányt három hétig keresték, de csak múlt hét pénteken találták meg egy tóparti csónakházban Pörtschach-ban. A magyar nő teljesen meztelen volt. Ő maga jött ki a csónakházból, miután meghallotta a közelben búvárkodó magyar turisták beszélgetését, akiktől segítséget kért.

Forrás: Thinkstock

A lapok szerint a nőn nincsenek sérülések, de rossz állapotban van. Kiszáradt és a három hét alatt jelentősen lefogyott. Tántorogva jár, eleinte a nevére sem emlékezett, össze volt zavarodva. Azt mondja, hogy nem emlékszik rá, hogy került a csónakházba, és hogy mi történt vele, miután hazaindult a szállodából. Az osztrák lapok szerint a csónakház egy prominens vállalkozóé, aki régóta nem látogatta az ingatlant, viszont szemtanúk arról beszéltek, hogy az elmúlt hetekben többször láttak egy kishajót horgonyozni a ház előtt, aminek egy idősebb férfi volt a kapitánya.

Erdőtűz pusztít Olaszországban http://www.life.hu/news/20170808-erdotuz-miatt-vesztette-eletet-harom-ember.htmlA nyár csupa móka és kacagás, de a szárazság és a forróság könnyedén katasztrófát okozhat. Ez történt most Olaszországban is. News--9 éves kisfiú jelentkezett a NASA állására: választ is kapotthttp://www.life.hu/news/20170808-9-eves-kisfiu-jelentkezett-a-nasa-allasara.htmlBolygóvédelmi felügyelőt keres a NASA, egy kilencéves kisfiú pedig úgy érezte, nincs is nála erre alkalmasabb személy, így aztán jelentkezett egy kézzel írt levéllel, és a legnagyobb meglepetésre választ is kapott. News--Chloe Ayling, a bedrogozott modell nyilatkozott az elrablásáról (18+)http://www.life.hu/news/20170808-chloe-ayling-a-bedrogozott-modell-nyilatkozott-az-elrablasarol.htmlA 20 éves modellt bedrogozták, elrabolták és megpróbálták eladni szexrabszolgának. Miután azonban rájöttek, hogy gyereke van, elengedték. Chloe Ayling nyilatkozott az átélt borzalmakról, elmondta, hogyan rabolták el őt. NewsOrigoMeztelenül, egy csónakházban találtak rá az eltűnt magyar nőrehttp://www.life.hu/news/20170809-meztelenul-kerult-elo-ausztriaban-az-eltuntnek-hitt-magyar-no.htmlHárom hétig keresték eltűntként Ausztriában a 29 éves magyar lányt. Végül múlt hét pénteken meztelenül került elő egy csónakházból. Semmire sem emlékszik.NewsMeghalt Betty Cuthbert egykori olimpikonhttp://www.life.hu/news/20170807-meghalt-betty-cuthbert-olimpikon.htmlHetvenkilenc éves korában elhunyt Betty Cuthbert, az ausztrálok négyszeres olimpiai bajnok atlétája.News--Visszatér a kánikulahttp://www.life.hu/news/20170808-visszater-a-kanikula-idojaras.htmlÚgy tűnik, ma már nem hűsölünk. Visszatér a meleg. NewsFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.