felakasztotta magát öngyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Öngyilkos lett egy férfi Miskolcon, a megyei kórháznál csütörtökön. Az elkeseredett férfi egy út menti fára akasztotta fel magát. Bár forgalmas helyen történt az eset, a férfit csak akkor vették észre, amikor beállt a halála. 

A Boon.hu beszámolója szerint egy szemtanú azt írta ki a Facebookra, hogy már csak akkor látta meg az öngyilkos férfit, amikor az mozdulatlanul lógott a kötélen. Azonnal szólt édesapjának, aki levágta a testet, de már nem tudtak segíteni a férfin, aki egy kórház előtti fán lett öngyilkos.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

A rendőrök elvégezték a helyszínelést, azidegenkezűségre utaló nyomot nem találtak. A rendőrség államigazgatási eljárás keretében vizsgálja a rendkívüli halálesetet.

Mutáns kecske született egy indiai faluban - Videó!http://www.life.hu/news/20170824-mutans-kecske-szuletett-egy-indiai-faluban.htmlEgy egész falut tart rettegésben egy kecskegida indiában, mivel mutáns, emberfejű ábrázattal született. Az állatról készült videót már 60 ezernél is többen látták! NewsOrigoGyerek szexbaba buktatta le a pedofil férfit (18+)http://www.life.hu/news/20170823-gyerek-szexbaba-miatt-bukott-le-a-pedofil.htmlSzexbabát rendelt az interneten, lebukott a pedofil. News--Megszületett a világ első fehér koalájahttp://www.life.hu/news/20170822-megszuletett-a-vilag-elso-feher-koalaja-a-queenslandi-allatkertben-ausztraliaban.htmlFehér koala született a queenslandi állatkertben Ausztráliában. Szakértők szerint ő az első fehéren született koala a világon. News--Ezek lesznek 2018 hosszú hétvégéihttp://www.life.hu/news/20170822-ezek-2018-hosszu-hetvegei.htmlMost nagyon fogsz örülni. News--Lift vágta ketté a fiatal nő testét Spanyolországbanhttp://www.life.hu/news/20170821-spanyolorszagban-egy-lift-kettevagta-egy-no-testet.htmlSzörnyű tragédia történt Spanyolországban egy fiatal háromgyermekes anyukával: szülés után a kórházi lift vágta ketté a nőt, a szerkezet ugyanis nyitott ajtókkal elindult. A nő apja kétségbeesetten ordítozott: „Megöltétek a lányomat"! News--Időjárás: a hét második felében visszatér a hőség!http://www.life.hu/news/20170821-a-het-masodik-feleben-visszater-a-hoseg.htmlMég egy darabig kitart a vasárnapi hidegfront hatása, de nem kell örökre elbúcsúznunk a nyártól: a hét második felében visszatér a rekkenő hőség!News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.