Friss: Eltűnt két tizenéves magyar lány Esztergomból

eltűnt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Esztergomi Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat a 15 éves Lecső Luca Dorottya és a 12 éves Lecső Dóra Rebeka eltűnésének ügyében. A rendőrés a lakosság segítségét kéri!

A Police.hu oldalon található információk szerint, a két lány 2017. augusztus 24-én 14 óra 50 perckor Esztergomból ismeretlen helyre távozott, a felkutatásukra tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Lecső Luca Dorottya körülbelül 173 centiméter magas, vékony testalkatú. Haja hosszú, szőkésbarna színű. Fülei elállóak, szeme színe zöld. Eltűnésekor fehér pólót, kék farmert és zöld színű cipőt viselt.

Eltűnt kamaszok Forrás: Police.hu

Lecső Dóra Rebeka körülbelül 168 centiméter magas, molett testalkatú. Haja hosszú, barna színű, szeme színe zöld. Eltűnésekor fehér sportcipőt, fekete nadrágot és fehér-fekete színű széldzsekit viselt.

Akik bármilyen információval rendelkeznek róluk az alábbi elérhetőségen jelentkezhetnek (06/34-517-777, 06-80-555-111).

A kórháznál akasztotta fel magát a miskolci férfihttp://www.life.hu/news/20170825-a-korhaznal-akasztotta-fel-magat-a-ferfi-miskolcon.htmlÖngyilkos lett egy férfi Miskolcon, a megyei kórháznál csütörtökön. Az elkeseredett férfi egy út menti fára akasztotta fel magát. Bár forgalmas helyen történt az eset, a férfit csak akkor vették észre, amikor beállt a halála. News--Csodálatos képek a napfogyatkozásról - Galériahttp://www.life.hu/news/20170823-galeria-az-amerikai-napfogyatkozasrol.htmlMajdnem 100 éve volt utoljára Amerikában teljes napfogyatkozás. Nem is csoda, hogya fél világ lélegzet visszafojtva várta a jelenséget. Íme egy gyönyörű galéria az égi eseményről. News--Mutáns kecske született egy indiai faluban - Videó!http://www.life.hu/news/20170824-mutans-kecske-szuletett-egy-indiai-faluban.htmlEgy egész falut tart rettegésben egy kecskegida indiában, mivel mutáns, emberfejű ábrázattal született. Az állatról készült videót már 60 ezernél is többen látták! NewsOrigoElhunyt Gyenes Magda színésznőhttp://www.life.hu/news/20170823-elhunyt-a-szineszno-gyenes-magda.html93 évesen hunyt el a népszerű színésznő, Gyenes Magda, aki 1967-től haláláig az Egyesült Államokban élt. NewsOrigoMegoldódni látszik a hosszú évekkel ezelőtt eltűnt fiatal lány, Natalee Holloway ügyehttp://www.life.hu/news/20170823-megoldodni-latszik-az-eltunt-natalee-holloway-ugye.htmlNatalee Holloway érettségi vizsgáját ment ünnepelni barátaival, Arubába, ám onnan már sosem érkezett haza. Az eset 12 éve történt, a szülők és a testvér azonban sosem adták fel a keresést. Úgy tűnik, végre megoldódik ez az embert próbáló ügy... NewsThinkstockIdőjárás: a hét második felében visszatér a hőség!http://www.life.hu/news/20170821-a-het-masodik-feleben-visszater-a-hoseg.htmlMég egy darabig kitart a vasárnapi hidegfront hatása, de nem kell örökre elbúcsúznunk a nyártól: a hét második felében visszatér a rekkenő hőség!News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.