Elütöttek egy anyát a kisbabájával együtt: a nő halottnak hitte gyermekét

Forrás: Thinkstock -
gázolás kisbaba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zöld jelzésnél haladt át a 12. kerületben egy anyuka kisbabájával, akit magához szorított. Egy autó azonban elsodorta őket. A pánikba esett és komoly sérüléseket szenvedett anyuka azt hitte, meghalt a gyermeke, végig azt ordítozta, hogy „meghalt a kisbabám".

Komoly baleset történt a 12. kerületben: egy autós elütött egy anyukát és vele együtt a kisbabáját is, akit a nő a karjaiban vitt. Zöld jelzésnél próbáltak átmenni a gyalogátkelő helyen, de az autónak is zöld volt a lámpája és elsodorta őket. A Bors információja szerint a sofőr megvárta, míg a gyalogosok átmennek, majd gázt adott: a még átkelő anyukát nem vette észre. A baba és az anyuka is súlyos sérüléseket szenvedtek.

Halottnak hitte kisbabáját az elgázol anya - Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

Az anyukának teljesen össze voltak törve a kezei, és természetellenes irányba álltak, az arca pedig csupa vér volt. Nagy fájdalmai lehettek, de ő csak a kisbabájával foglalkozott. A sokk és a pánik hatására egész végig ordibált: "Meghalt a kisbabám!" - ezt kiáltozta, a szemtanúk szerint azonban a baba látszólag sokkal jobban volt, mint az édesanyja. A gázoló asszony is teljesen kiborult, őt előállították a rendőrök és kihallgatták, majd hazamehetett. A mama és a baba jelenleg is kórházban vannak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.