Lauren Woods hajat festett, bedagadt az arca, háromszor került kórházba

Forrás: Imgur/thechosenginger -
haj orvos hajfestés kórház festés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bedagadt az arca és égett a bőre Lauren Woods-nak, aki háromszor került kórházba, pedig csak a haját akarta befesteni. Elvégezte a bőrpróbát, akkor nem volt allergiás reakciója. 

Szeretné, ha más nem esne ebbe a hibába, azért tette közzé bedagadt arccal készült fotóját Lauren Woods, akinek a Clairol's hajfesték használata után bedagadt az arca -írja a Metro. Kétszer került kórházba, mindkétszer gyógyszerrel küldték haza, harmadik alkalomal már a szemét sem tudta kinyitni, ekkor már infúziót is kapnia kellett.

Lauren Woods a hajfestés előtt és utána Forrás: Imgur/thechosenginger

A nő azért tette közzé a fotóit, hogy megmutassa, senki ne felejtse el megcsinálni a hajfestés előtti bőrpróbát. Ő is megcsinálta, várt 24 órát, az allergiás reakció mégis csak a festés utáni tusolásnál jelentkezett. Miután feltöltötte az internetre képeit, más áldozatok is jelentkeztek hasonló tünetekkel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.