Először találkozik a lánya megölésével vádolt K. Bálinttal M. Vivien édesanyja

Forrás: Facebook/Eltűnt Emberekért -
gyilkosság K. Bálint M. Vivien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétfőn bíróság elé áll a halálra szúrt kakucsi lány, M. Vivien édesanyja, hogy tanúként hallgassák meg a gyilkosság ügyében, és egyben ez lehet az első alkalom a tragédia óta, hogy találkozik a vádlott K. Bálinttal.  

K. Bálintról az csak nem sokkal az idén januárban kezdődött per előtt derült ki, hogy a fiú olyan videókat töltött le iPad készülékére, melyeken fedetlen hasú fiatal nőket kínoztak és öltek meg hosszú pengjű késekkel, több szúrást és vágást ejtve főként a hasukon. Az ügyészség szerint "a vádlottban kialakult a szándék, hogy kipróbálja a videó felvételen látottakat" - írja a Bors.

2016. márciusában az akkor 20 éves K. Bálint a Népligetnél felvette a fővárosban bulizó M. Vivient, akivel korábban egy általános iskolába járt. Kakucs környékére érve az autóban a fiú elővette kését és összeszurkálta a lányt, majd a holttestét elrejtette.
Forrás: Facebook/Eltűnt Emberekért

"A kisebb gyermekeim tartják bennem a lelket. Nem hagyhatom el magamat, nekik szükségük van rám. De persze közben nagyon sokat gondolok Vivienre. A fiú családja azóta sem keresett meg minket, nem kértek bocsánatot, nem mintha ez sokat változtatna a lényegen. De én úgy érzem, mintha még ők sajnáltatnák magukat, és ez mélységesen felháborít" - idézi Vivien édesanyját a lap.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.