Csapadékos, de egyre melegebb idő lesz a jövő héten

Forrás: Thinkstock -
eső tavasz időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csapadékos, de egyre melegebb lesz a jövő hét időjárása. A hét második felében többfelé 15 Celsius-fok körül alakulnak a maximumok - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.

Hétfőn többnyire erősen felhős lesz az ég, délután viszont több helyen felszakadozhat a felhőzet, elszórtan valószínű eső, záporeső. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 3 és plusz 3, a legmagasabb hőmérséklet plusz 6 és 11 fok között valószínű.

Kedden és szerdán szórványosan előfordulhat eső, zápor. Kedden helyenként megerősödik, szerdán többfelé megélénkül a szél. Kedden a leghidegebb órákban mínusz 1 és plusz 4, szerdán mínusz 2 és plusz 4 fok között alakul a hőmérséklet. Kedden napközben plusz 8-12 fok lehet. Szerdán a maximumhőmérséklet jellemzően 10-16 fok között alakul, de északkeleten csupán 7-9 fokig melegszik a levegő.

Forrás: Thinkstock


Csütörtökön több helyen várható eső, zápor és a szél is megélénkül, többfelé megerősödik. A legalacsonyabb hőmérséklet 2-7, a legmagasabb hőmérséklet 7-13 fok között alakul (nyugaton az alacsonyabb, keleten a magasabb értékekkel).

Pénteken elsősorban a nap első felében várható többfelé eső, zápor. A légmozgás élénk, helyenként erős lesz. A minimumhőmérséklet 0 és plusz 6 fok között valószínű. A nappali maximumok 10-16 fok között alakulnak.


Szombaton több helyen valószínű eső, zápor. A szél megerősödik, helyenként viharossá fokozódik. A leghidegebb órákban plusz 4 és 10 fok között alakul a hőmérséklet. Napközben 13-19 fokig melegszik a levegő.

Húsvétvasárnap is több helyen megerősödik a szél. A több-kevesebb napsütés mellett elszórtan lehetnek záporok is. A minimumhőmérséklet plusz 4 és 9, a maximumhőmérséklet 11-16 fok között valószínű - olvasható az előrejelzésben.

Halálos autóbaleset történt Tiszakécskénélhttp://www.life.hu/news/20180325--halalos-autobaleset-tortent-tiszakecskenel-egy-ember-meghalt.htmlÜtközésben összetört személygépkocsi Tiszakécske-Tiszabög területén 2018. március 25-én. NewsThinkstockFeltámad a szél, éjszaka kemény fagyok lesznekhttp://www.life.hu/news/20180324-feltamad-a-szel-ejszaka-kemeny-fagyok-lesznek-vasarnap.htmlBár már nagyon várjuk, ez még nem az igazi tavasz. News--Viaszbaba: ilyen üzenetet hagyott fiatal szerelme párnáján a leszbikus magyar színésznőhttp://www.life.hu/news/20180324-viaszbaba-ilyen-uzenetet-hagyott-fiatal-szerelme-parnajan-a-leszbikus-magyar-szineszno.htmlÚjabb posztot tett közzé a Viaszbaba blog és könyv szerzője Krencsey Hella. NewsOrigoEsős lesz 2018 áprilisahttp://www.life.hu/news/20180324-esos-lesz-2018-aprilisa-idojaras.htmlMárcius utolsó hetében még lesznek hűvösebb napok, de áprilisban már 15 és 20 fok közé emelkedik napközben a hőmérséklet. News--Időjárás-előrejelzés március második felérehttp://www.life.hu/news/20180318-idojaras-elorejelzes-marcius-masodik-felere.htmlKedden és szerdán még előfordulhat havazás, de a hét vége felé lassú felmelegedés várható. News--Meztelenül mászott fel egy nő a villanypóznára: halálra rázta (18+)http://www.life.hu/news/20180318-meztelenul-maszott-fel-egy-no-a-villanypoznara-halalra-razta.htmlFeltétezhetően valamilyen drog hatása alatt állhatott. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.