Feltörték a 30Y zenekar turnébuszát Nagyváradon, ellopták a hangszereiket

zenekar 30Y
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A zenekar turnémenedzsere a Facebook-posztolta a történteket és kér segítséget. 

"Szombaton kora délután Nagyvárad egyik belvárosi utcájában feltörték a 30Y kisbuszát - az alábbi képeken látható három gitárnak és egy erősítőnek lába kélt. Ha tagja vagy használt hangszerek adás-vételével foglalkozó csoportoknak vagy zenész fórumoknak köszönjük, hogy ha nyitott szemmel jársz és/vagy ezt a posztot megosztod. A hangszerek ára mellett személyes kötődések okán a veszteség eszmei értéke is magas. Köszönünk minden segítséget!" - írta.

Másik kislányt is találtak 8 éves Adrienn feltételezett gyilkosánálhttp://www.life.hu/news/20180520-masik-kislanyt-is-talaltak-8-eves-adrienn-feltetelezett-gyilkosanal.htmlAhogy írtunk már róla, őrizetbe vettek a rendőrök egy embert, aki megalapozottan gyanúsítható a sólyi kislány megölésével. Kiderült, hogy a 8 éves Adrienn brutális gyilkosság áldozata lett. A kislány korábbi óvónője azt mondta: a feltételezett gyilkos, a 15 éves Ferenc rendkívül problémás gyerek volt már az óvodában is. Most pedig újabb sokkoló tény került napvilágra: másik kislányt is találtak a fiúnál, őt szerencsére élve. News--Vasárnap is lehet számítani viharra, felhőszakadásrahttp://www.life.hu/news/20180520-vasarnap-is-lehet-szamitani-viharra-felhoszakadasra-idojaras.htmlFelhőszakadás rondíthat bele a májusi napsütésbe. NewsFotó: Szabó Gábor - Origo15 éves fiú ölhette meg a 8 éves Veszprém megyei kislányt, Adriennthttp://www.life.hu/news/20180519-15-eves-fiu-olhette-meg-a-8-eves-veszprem-megyei-kislanyt-adriennt.htmlŐrizetbe vettek a rendőrök egy embert, aki megalapozottan gyanúsítható a sólyi kislány megölésével - közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője szombat délután az MTI-vel. News--Megöltek egy 28 éves férfit Zabaronhttp://www.life.hu/news/20180519-megoltek-egy-28-eves-ferfit-zabaron-nograd-megyeben.htmlAz utcán öltek meg egy 28 éves férfit a Nógrád megyei Zabaron, a rendőrség keresi az elkövetőket - közölte a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője szombaton az MTI-vel.NewsThinkstockLakástűzben meghalt egy ember a fővárosbanhttp://www.life.hu/news/20180519-lakastuzben-meghalt-egy-ember-a-fovarosban-budapesten.htmlMeghalt egy ember Budapesten, a IX. kerületi Lónyai utcában egy társasházi lakásban szombaton keletkezett tűzben - tájékoztatta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője az MTI-t.News--Szurikáta-ügy: Orbán Ági, a Konyhafőnök egykori győztese is elmondta véleményéthttp://www.life.hu/news/20180519-szurikataugy-orban-agi-a-konyhafonok-egykori-gyoztese-is-elmondta-velemenyet.htmlOrbán Ági, a Konyhafőnök egykori győztese is beleszállt a szurikáta-vitába. Az RTL Klub műsorának győztesének véleménye húsvétkor kavart nagy port, amikor is közösségi oldalán arra kérte követőit, hogy a megunt nyuszikat küldjék el neki, hiszen tökéletes pörkölt, vagy leves lenne belőlük. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.