Tragédia: belefulladt egy fiatal férfi a Laborc folyóba

Forrás: Dreamstime -
folyó tragédia fulladás Szlovákia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szörnyű tragédia történt Szlovákiában: egy 19 éves fiatal férfi belefulladt a folyóba Hommonán.

Egy órán át küzdöttek a mentősök annak a 19 éves férfinak az életéért, aki Hommonánál belefulladt a Laborc folyóba – írja a Parameter.

A szemtanúk elmondása szerint a fiatal át akarta úszni a folyót, de túlbecsülte képességeit és a felénél elfáradt. Hiába érkezett a helyszínre a segítség 10 percen belül, már nem sikerült az életét megmenteni.

A kép csak illusztráció Forrás: Dreamstime
Varga Iza bikinibe bújt: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180531-varga-iza-bikinibe-bujt-foto.htmlVarga Izáról egy meglehetősen merész fotó készült: a sztáranyuka bikiniben pózol a medencében. TV + Sztárok--Shane Tusup hivatalosan is kikerült a kiemelt edzői programból: havi 1 millióval szegényebb leszhttp://www.life.hu/sztarok/20180531-shane-tusup-hivatalosan-is-kikerult-a-kiemelt-edzoi-programbol.htmlEddig is lehetett sejteni, hogy a szakítással Shane nemcsak Katinkát veszíti el, hanem kiemelt edzői fizetését is, de mára hivatalossá vált. TV + Sztárok--Ez volt Hosszú Katinka és Shane Tusup utolsó közös képe: itt még minden rendben volthttp://www.life.hu/sztarok/20180531-ez-volt-hosszu-katinka-es-shane-tusup-kozos-kepe-itt-meg-minden-rendben-volt.htmlShane Tusup posztolta ki az utolsó közös képüket, születésnapján még reménykedett abban, hogy minden a legnagyobbb rendben lesz. TV + SztárokOrigoKasza Tibi megmutatta, milyen szépen kerekedik felesége pocakjahttp://www.life.hu/sztarok/20180531-kasza-tibi-megmutatta-milyen-szepen-kerekedik-felesege-pocakja.htmlCsak nemrégiben robbant a hír, hogy Kasza Tibi és felesége, Manker babát várnak. Most pedig azt is megmutatták, milyen szépen gömbölyödik a kismama pocakja. TV + Sztárok--Tatár Csilla új műsorral térhet vissza a képernyőrehttp://www.life.hu/sztarok/20180531-tatar-csilla-uj-musorral-terhet-vissza-a-kepernyore.htmlTatár Csilla másfél éve nincs már képernyőn, de a hírek szerint nemsokára visszatérhet. Állítólag egy új műsorral szeretne ismét bekerülni a tévébe, de ehhez az kell, hogy a próbaadás sikeres legyen. TV + Sztárok--Marsi Anikó autóbalesetet szenvedett:a vétkes sofőr elhajtotthttp://www.life.hu/sztarok/20180531-marsi-aniko-autobalesetet-szenvedett-a-vetkes-sofor-elhajtott.htmlMarsi Anikó munkába menet ütközött össze egy busszal, de nem ő volt a hibás: egy harmadik kocsi miatt történt a baleset, de a vétkes sofőr elhajtott a helyszínről. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.