Németh Lajos: „Abnormális az időjárás”

Fotó: Talán Csaba -
Németh Lajos időjárás Nyár előrejelzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Németh Lajos elárulta, továbbra is folytatódik a szokásosnál melegebb, szárazabb időjárás.

Németh Lajos a TV2 stúdiójában árulta el, hogy a következő napokban sem várható változás az időjárásban, kánikulával búcsúzik a tavasz.

Most már legalább 3 hete nyár van, 30 fok körüli hőmérsékletek repkednek itt Magyarországon, tehát az a júliusi hőmérséklet, amit várunk a következő napokban, nem lesz ritkaság, mert eddig is ez volt. Abnormálisan viselkedik az időjárás... De a lényeg: sokat nem változik az idő a következő napokban, hét ágra fog sütni a nap, csak záporok-zivatarok lehetnek, 30 fok várható, helyenként 32-33 fok körüli csúcshőmérsékletekkel."

Egyelőre nehéz megjósolni, hogy mi várható a nyári hónapokban, de az előrejelzések szerint száraz, meleg idő lesz.

A leghosszabb távú előrejelzés, amit sikerült felfedeznem, az Országos Meteorológiai Szolgálat adatai alapján, július végéig azt adja, hogy továbbra is az ilyenkor szokásosnál jóval melegebb és száraz idő várható."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.