A gyerekek gyászjelentést írtak anyjukról, aki elhagyta őket

édesanya gyászjelentés gyerekek anya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy meghökkentő gyászjelentés terjed az interneten: a testvérek kegyetlenül őszintén búcsúznak el édesanyjuktól, aki elhagyta őket.

Gina és Jay még gyermekek voltak, amikor anyjuk, Kathleen teherbe esett a sógorától, akivel aztán el is költözött Kaliforniába. A kisfiút és a kislányt ezt követően a nagyszülők nevelték fel, mivel az apjuk az alkohol rabjává vált. Az anya szinte egyáltalán nem is látogatta családját.

A DailyMail azt írja, a gyerekek élete ezután sem alakult zökkenőmentesen, Ginát kétszer is elítélték családon belüli erőszak miatt, jelenleg takarítónőként dolgozik. Jay a nagyapját lopta meg 200 dollárral, később katona lett és sokáig bokszolt.

Touching Obituary.

Sorsukért az anyjukat okolják, így most, hogy megtudták, Kathleen elhunyt, kegyetlenül őszinte gyászjelentést írtak róla.

Ginának és Jaynek nem fog hiányozni, jobb hely a világ nélküle" – írták.

A gyászjelentés nem jelenhetett meg a helyi lapban nyomtatásban, mert túl sértőnek vélték, de az internetre feltöltötték és ott villámgyorsan elterjedt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.