Oroszország foci vb 2018 Horvátország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idegörlő tizenegyespárbajban veszítette el a negyeddöntőt Oroszország, így a horvát együttes jutott tovább a legjobb négy közé. Az oroszok csalódottságát nehéz lenne most szavakba önteni, de a képek magukért beszélnek.

Oroszország kiesett a vb-ről

Utolsóként a horvátok jutottak be az elődöntőbe a 2018-as labdarúgó-világbajnokságon, így csatlakoznak Angliához, Belgiumhoz és Franciaországhoz a legjobb négy között. Az európai csapat Szocsiban végül büntetőpárbajban győzte le a házigazdákat.

Lássuk a kieső oroszok legdrámaibb fotóit!

Kiesett a foci vébéről Oroszország Forrás: AFP/Odd Andersen

Mario Fernandes a rendes játékidőben gólt lőtt, de a tizenegyese a kaput sem találta el:

Mario Fernandes tizenegyest rontott Forrás: AFP/Adrian Dennis

Ezután nem is tudta sokáig tartani magát:

Mario Fernandes és Denis Cheryshev könnyeikkel küzdenek Forrás: AFP/Kirill Kudryavtsev

A rajongók is vigasztalhatatlanok:

A drámai vereség a rajongókat is megviselte Forrás: AFP/Nelson Almeida

Mind a stadionon belül, mind pedig azon kívül:

Íme Oroszország szurkolói csapatuk kiesése után Forrás: Sputnik/Ramil Sitdikov

Fedor Smolov hagyta ki országa első büntetőjét a negyeddöntőben:

Fedor Smolov is a legrosszabbkor hibázott Forrás: AFP/Kirill Kudryavtsev

Véget ért az orosz tündérmese:

Drámai meccsen ért véget az orosz csoda Forrás: Sputnik/Grigoriy Sisoev

Korábban összegyűjtöttük a legszexibb orosz és a horvát szurkolócsajokat. Nézd meg azokat a boldog pillanatokat is!

Foci vb: A horvát, vagy az orosz drukkercsajok szexisebbek?http://www.life.hu/intim/20180707-kepek-a-horvat-es-az-orosz-szurkololanyokrol-a-foci-veben.htmlTegnap elkezdődtek a nagyeddöntők, Uruguay és Brazília után pedig Svédország is búcsúzni kényszerült a vébétől. Ma este 20:00-tól Oroszország és Horvátország csapnak össze. Korábban összeszedtük a legjobb 8 csapat legszexisebb szurkolólányait, most azonban csak a mai összecsapások gyönyörű drukkereiről gyűjtöttünk képeket. Íme a horvát és az orosz csajok! Intim--Foci vb: Hiába vetkőzött a svéd szépség, kiesett a csapatahttp://www.life.hu/intim/20180707-emelie-eklof-levetkozott-de-svedorszag-kiesett-a-veberol.htmlAnglia 2-0-ra legyőzte Svédországot a 2018-as labdarúgó-világbajnokság negyeddöntőjében, így pedig a skandinávok búcsúztak a tornától. Ez egész biztosan szomorúsággal tölti majd el Emelie Eklöföt is, aki többször is bikinire vetkőzött, hogy így drukkoljon csapatának. Intim--Foci vb: Dele Alli ezzel a brutálszexi csajjal járhttp://www.life.hu/intim/20180707-dele-alli-angol-focista-baratnoje-ruby-mae-fehernemumodell.htmlDele Alli szerezte az angolok második gólját Svédország ellen, hozzásegítve együttesét a továbbjutáshoz. A Tottenham Hotspur játékosát ugyan lecserélték, de aligha csüggedhet emiatt. Ha pedig mégis,csodaszép barátnője, Ruby Mae fehérneműmodell várja majd a lelátón. Intim--Foci vb: Beckham és Ibrahimovic is fogadtak a mai meccsrehttp://www.life.hu/sztarok/20180707-beckham-es-ibrahimovic-fogadtak-az-angolsved-meccs-elott.htmlSzombat délután 16:00-tól Svédország játszik Angliával, Zlatan Ibrahimovic pedig ennek kapcsán fogadást ajánlott David Beckhamnek. TV + Sztárok--Foci vb: Botrány, megbüntette a horvátokat a FIFAhttp://www.life.hu/news/20180707-a-fifa-megbuntette-horvatorszagot-es-danijel-subasicot-a-foci-veben.htmlHatalmas felháborodást keltett a focivilágban, hogy a FIFA büntetéssel sújtotta a barátját gyászoló horvát kapust, Danijel Subasicot, valamint Horvátország válogatottját a foci vébén. News--Foci vb: A svéd, vagy az angol szurkolók szexibbek?http://www.life.hu/intim/20180707-kepek-svedorszag-es-anglia-szurkoloirol-a-foci-veben.htmlTegnap elkezdődtek a nagyeddöntők, Uruguay és Brazília búcsúzni kényszerült a vébétől. Ma 16:00-tól Svédország játszik Angliával, Oroszország és Horvátország pedig 20:00-kor csapnak össze. Korábban összeszedtük a legjobb 8 csapat legszexisebb szurkolólányait, most azonban csak a mai összecsapások gyönyörű drukkereiről gyűjtöttünk képeket. Íme az angol és a svéd csajok! Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.