VV Fanni családja szerint nem az előzetesben ülő B. László a gyilkos

B. László gyilkos gyanúsított VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tavaly novemberben tűnt el Novozánszki Fanni, a holttestét pedg azóta sem találják. A rendőrség és a család is igyekszik megfejteni, hogy mi történt a lánnyal, eddig kevés eredménnyel. Fanni hozzátartozói nem tartják kizártnak, hogy a ValóVilág egykori szereplőjét bebetonozták.

A Borsnak VV Fanni unokatestvére nyilatkozott, és meglepő dolgot árult el:
"Bár Katival, Fanni édesanyjával mostanában nem beszéltem, szerintem az egész család nevében mondhatom, hogy mi nem hisszük, hogy az előzetes letartóztatásban ülő B. László a gyilkos. Szerintünk ő csak szállító volt, aki elfuvarozta Fannit valahová, és ő az, aki úgymond elviszi a balhét. Nyolc hónap telt el, és én egy ideje igyekszem tudatosítani magamban, hogy Fanni sajnos, nagy valószínűséggel már nem él. Nagyon megszenvedi ezt a család, főleg az anyukája, és nagyon szeretnénk, ha végre választ kaphatnánk a kérdéseinkre."

VV Fanni családja szerint nem az előzetesben ülő B. László a gyilkos

A család attól tart, hogy az utolsó teória, miszerint Fannit bebetonozták, igaz lehet. Fanni lakása mellett, a lakóparkban már az eltűnésekor építkezések folytak, és a gyanúsított B. László is mondott olyant, hogy a lány albérletétől 800 méterre adta át az eszméleten Fannit. Ha ez igaz, akkor valószínűsíthető az is, hogy a gyilkosai nem mentek messzebbre, hanem ott helyben szabadultak meg a holttestől.

"Jó lenne, ha valahogy átvizsgálnák azt a területet is, úgy tudom, vannak erre korszerű eszközök, amelyek kimutatják, ha van ott holttest. Szeretnénk végre tisztességesen eltemetni és búcsút venni tőle, ha lenne egy hely, ahol meglátogathatnánk őt" - mondta a kétségbeesett unokatestvér.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.