Videóra vették egy amazonasi törzs utolsó élő tagját

Forrás: Youtube/Guardian News -
videó Amazonas bennszülött törzs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyedülálló felvételt készítettek egy törzs utolsó tagjáról, aki legalább 22 éve él egyedül az Amazonas erdejében.

Soha nem sikerült még ilyen közelről felvételeket készíteni az Amazonas erdejében arról a férfiról, aki törzse egyedüli tagjaként, magányosan él. A videót a brazil Nemzeti Indiánvédelmi Alap készítette, de érintkezésbe nem léptek az 50 év körüli férfival, aki a beszámolóik szerint teljesen egészségesnek tűnt, éppen fát vágott akkor, amikor sikerült megörökíteni.

Éppen fát vág a magányos férfi Forrás: Youtube/Guardian News

Úgy vélik, hogy ő törzse egyetlen élő tagja, miután 1995-ben mezőgazdasági termelők támadtak rá a bennszülöttekre. A férfi körülbelül 22 éve él magányosan az erdőben, ahol madarakra, vaddisznókra és majmokra vadászik íjjal, valamint a földbe vájt csapdákkal. Növényt is termeszt: papaját és kukoricát. A bennszülöttek védelmezésével foglalkozó szervezet 1996 óta figyeli és védi a férfit anélkül, hogy kapcsolatba lépne vele - írja a The Guardian.

Jégeső, zápor, zivatar is várható a hétvégénhttp://www.life.hu/news/20180721-jegeso-zapor-zivatar-is-varhato-a-hetvegen.htmlAz OMSZ emelte a vészjelzés fokozatát, ugyanis szombaton jégesővel jönnek a heves zivatarok.News--A pincérnő földre terítette a férfit, aki belemarkolt a fenekébe: videóhttp://www.life.hu/news/20180720-a-pincerno-foldre-teritette-a-ferfit-aki-belemarkolt-a-fenekebe.htmlVideófelvétel készült egy férfiról, akit az a pincérnő ráncigált meg, akinek belemarkolt a fenekébe. NewsThinkstockMég nem készült el a Szent János Kórház boncterme: a Nyírőbe viszik az elhunytakathttp://www.life.hu/news/20180720-meg-nem-keszult-el-a-szent-janos-korhaz-boncterme-a-nyirobe-viszik-az-elhunytakat.htmlMár kilenc hónapja kénytelenek utaztatni a hullákat, a Nyírő Gyula Kórházban boncolják azokat, akik a Szent János Kórházban hunytak el, mert a boncterem egyelőre nem készült el. NewsOrigoFöldönkívüliekkel kommunikál a hibrid nőhttp://www.life.hu/news/20180720-foldonkivuliekkel-kommunikal-a-hibrid-no.htmlFélig földönkívülinek vallja magát a 64 éves Judy Carroll, aki állítja: még az anyaméhben nyúltak az idegenek a DNS-ébe. Azóta is kommunikál velük és egyszer már meg is gyógyították. News--Kilencből kilencszer nyert a lottón az amerikai férfihttp://www.life.hu/news/20180720-kilencbol-kilencszer-nyert-a-lotton-az-amerikai-ferfi.htmlRobert Lundstedt kétgyermekes massachusetts-i édesapa 9 lottószelvényt adott el ugyanazokkal a számokkal és 250 millió forintnyi összeget nyert. NewsThinkstockLezuhant a színpadra egy akrobata házaspár női tagja a Got Talentbenhttp://www.life.hu/news/20180720-lezuhant-a-szinpadra-egy-akrobata-hazaspar-noi-tagja-a-got-talentben.htmlEgy akrobata házaspár varázsolta el és borzongatta mutatványával a Got Talent zsűrijét, a végén azonban drámai lett a hangulat: az akrobata nő leesett a színpadra. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.