Videó a floridai iskolai lövöldöző összeomlása: testvére vállán zokogott, miután beismerte tettét

Forrás: MTI/EPApool/Mike Stocker -
floridai lövöldözés gyilkosság videó Nikolas Cruz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A floridai iskolai lövöldözés elkövetője 12 órás kihallgatás után vallotta be tettét. Utána mehetett be hozzá testvére, az ő vállán zokogott a gyilkos. 

Megnyomta a tűzjelzőt, megvárta, míg a diákok kijönnek a tantermekből, utána tüzet nyitott Nikolas Cruz a floridai Parkland egyik középiskolájában, ahol korábban ő is tanult. 17 ember halt meg, többen megsérültek. A 19 éves egykori diákot nagyon hamar elfogták a rendőrök, és egy majdnem 12 órás kihallgatás után be is ismerte tettét.

A tömeggyilkosságot elkövetett 19 éves Nikolas Cruz Forrás: MTI/EPApool/Mike Stocker

Cruz azt mondta a hatóság embereinek, hogy meg akar halni, és folyamatosan kérlelte őket, engedjék be hozzá testvérét, Zacharyt. A felvételen az látható, ahogy Zachary próbál magyarázatot követelni tőle tettére. Nikolas egy ponton elsírja magát, a testvére pedig megkérdezte azt őrtől, hogy megölelheti-e. Ezután a gyilkos Zachary vállán zokogott, aki biztosította őt arról, hogy mindig ott lesz, ha szüksége van rá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.