Tatai kegyetlen betörés: az apa végignézte családja megkínzásást

betörés Tata milliomos kínzás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tata leggazdagabb családjához törtek be tavaly márciusba, a rablók különösen kegyetlenül bántak a négytagú családdal. Az apának végig kellett néznie, hogy kínozzák gyermekét, és hogy verik feleségét.

A száz leggazdagabb magyar között is szerepelt az az apa, akinek családját tavaly márciusban támadták meg a betörők. Ugyan a villájukat riasztórendszer védte, valószínűleg a rablók kiiktatták. A behatolás után a szülőket és két gyermeküket összekötözték, majd elkezdték a kínzást az anyával. Egyikük megfenyegette a nőt, hogy bántani fogják, ha nem adja oda az értékeiket, a másik pedig ököllel kezdte verni az anya fejét, és azzal fenyegetőzött, hogy megölik a gyermekeket. Majd pedig késsel kezdték szurkálni az egyik gyermek ujjait.

Kegyetlenül bántak a betörők a magyar milliomossal - Képünk illusztráció AFP

A családot végül bezárták, és összeszedték a házban található értékeket, összesen 8 millió forint értékben. Egyelőre csak az egyik támadót sikerült elkapnia a rendőrségnek, de a többieket azóta sem sikerült azonosítani. Az elfogott betörő ellen most emelt vádat az ügyészségjelentős értékre, felfegyverkezve, csoportosan elkövetett rablás miatt. "Az ügyészség szerint védencem betört a családhoz, ő viszont ezt vitatja" - mondta a Blikknek az elfogott rabló védője, dr. Oszvald Péter.

A lap néhány helyit is megkérdezett, egyikük azt mondta, senki nem láthatta a betörőket, mert a család háza egy elkerített birtokon van a lakóparkon belül, fákkal övezve. A betörő, amennyiben beismeri bűnösségét, 10 évet is kaphat.

A Fertő tavi kannibál, Alfred U. feldolgozta áldozata testét (18+)http://www.life.hu/news/20180831-a-ferto-tavi-kannibal-feldolgozta-aldozata-testet.htmlA Fertő tavi kannibál részletesen beszámolt elmeorvosának arról, mit tett áldozatával. Alfred U. feldolgozta a testet. News--Bekiabálások zavarták meg a Teréz körúti robbantás gyanúsítottjának, P. Lászlónak a tárgyalásáthttp://www.life.hu/news/20180830-bekiabalasok-zavartak-meg-a-terez-koruti-robbantas-gyanusitottjanak-targyalasat.htmlNem kezdődött zökkenőmentesen a Teréz körúti robbantás gyanúsítottjának, P. Lászlónak a tárgyalása. Ő maga nem akart részt venni, mások bekiabálással zavarták meg az eljárást. NewsFotó: Mudra László - OrigoHomofób zaklatások miatt öngyilkos lett egy 9 éves denveri kisfiúhttp://www.life.hu/news/20180828-homofob-zaklatasok-miatt-ongyilkos-lett-egy-9-eves-denveri-kisfiu.htmlA denveri Coloradóban öngyilkos lett egy 9 éves kisfiú, miután homofób támadások áldozatává vált az iskolában. NewsOrigoMichael Jackson fogadott magyar fia egy húsüzemben dolgozikhttp://www.life.hu/news/20180827-michael-jackson-fogadott-magyar-fia-egy-husuzemben-dolgozik.htmlGyermekként Michael Jackson mentette meg a férfi életét, akinek a sorsa felnőttként sem volt könnyű: kilakoltatástól is tartania kellett, de mára rendezte helyzetét. News--Időjárás: kiderült, milyen lesz a télhttp://www.life.hu/news/20180827-idojaras-kiderult-milyen-lesz-a-tel.htmlElkészült az idei télre vonatkozó előrejelzés, melyből kiderült, számítanunk kell-e nagy fagyokra. News--Megbukott a poligráfos vizsgálaton az eltűnt villanyszerelő megölésével gyanúsított É. Imrehttp://www.life.hu/news/20180825-megbukott-a-poligrafos-vizsgalaton-az-eltunt-villanyszerelo-megolesevel-gyanusitott-e-imre.htmlMosonmagyaróvár környékéről több villanyszerelő is eltűnt, a feltételezett gyilkost elfogták a rendőrök. Kiderült, hogy a férfi megbukott a poligráfos vizsgálaton. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.