Jegygyűrűt talált párja fiókjában egy nő, durván megalázta magát

jegygyűrű eljegyzés párkapcsolat szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Párja holmijai között jegygyűrűt talált egy fiatal nő, ám az ékszer nem nyerte el maradéktalanul a tetszését. Lefotózta, és feltöltötte egy Facebook-csoportba, ahol leírta, mennyire utálja a gyűrűt. 

Barátja holmijait pakolta egy nő a Fox News cikke szerint, amikor jegygyűrűt talált. Úgy vélte, az ékszer nem elég szép ahhoz, hogy azzal kérjék meg a kezét, ezért lefotózta, és a képet feltöltötte egy "ring shaming" nevű Facebook-csoportba.

Azt írta, szerinte szégyen, hogy a barátja ezzel akarja őt megkérni. A kommentelők teljesen kiakadtak, volt, aki azt írta, hogy valójában a nőnek kellene magát szégyellnie azért, mert ilyet tett. De olyan is akadt, aki abban kételkedett, hogy valóban a megfelelő férfi mellett van-e.

"Remélem, a fickó látja ezt, és szakítotok. Senki sem akar majd feleségül venni, amíg meg nem változol" - írta az egyik kommentelő.

Nem örült a jegygyűrűnek a menyasszony Forrás: Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.