Novozánszki Fanni rendőrség nyomozás levél VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megható levelet kapott a rendőrségtől Novozánszki Fanni családja. Elárulták, mi állt benne.

Hamarosan lezárhatják a tavaly novemberben eltűnt VV Fanni ügyében folyó nyomozást. Bár a holtteste még mindig nem került elő, a rendőrök úgy látják, elegendő bizonyíték gyűlt össze a gyanúsított B. László ellen.
Fanni szülei nagyon bíznak abban, hogy egyszer előkerülnek a lány hamvai, és méltóképpen el tudnak búcsúzni tőle. A rendőrség pedig megnyugtatta őket, hogy a nyomozás lezárásával erre még mindig marad esélyük, a kutatás ugyanis nem ér véget.

"A nyomozás vezetője küldött a családnak egy e-mailt, amelyben azt írta, nyugodjanak meg, a rendőrség elkötelezett, hogy a nyomozás lezárása után is tovább keresik majd Fanni holttestét. Ez nagyon egyedi eset, példamutató a rendőrség hozzáállása az ügyhöz" - mondta a Blikknek a Novozánszki család ügyvédje.

"A létező legjobb nyomozóhoz került az ügy, tudom, hogy ő sem nyugszik addig, amíg nem lesz meg Fannikám. A rendőrség tényleg mindent megtesz, hogy kiderüljön, mi történt a lányommal. Időközönként tájékoztatnak engem és a férjemet is a nyomozás állásáról, és tényleg még a legapróbb nyomot is „lekövetik", ami a tudomásukra jut. Nagyon remélem, hogy hamarosan bíróság elé áll az az ember, és megkapja a méltó büntetését, amiért elvette tőlem a lányomat" - nyilatkozta Fanni édesanyja, Katalin.

Az ünnepek közeledtével Fanni szüleinek még erősebbnek kell lenniük, másik két gyermekük miatt nem hagyhatják el magukat. Lányuk ugyanúgy hiányzik nekik, mint az első nap, karácsonykor is hatalmas űr lesz a szívükben Fanni nevetése nélkül.





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.