Ezt gondolja a villachi boszorkánytrió vezetőjének férje a gyilkos magyar nőről

Forrás: Thinkstock -
gyilkosság Ausztria boszorkány nyomozás Villach
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ártatlannak nevezte férje az ausztriai boszorkánytrió állítólagos vezetőjét, aki a feltételezések szerint gyilkosságra vette rá a magyar H. Barbarát.

December elején történt a gyilkosság Villachnál: egy magyar nő megfojtott egy idős asszonyt. H. Barbara egy úgynevezett boszorkányszekta tagja lehetett, és feltételezhetően a bandavezér nyomására végezte el a véres tettet, Margit T. ugyanis a gyermekével zsarolta őt.

Eddig az a hír járta, az idős asszonynak azért kellett meghalnia, mert korábbi ígéretével ellentétben nem a bandavezérre akarta hagyni a vagyonát. Egy osztrák lap most megkereste Margit T. férjét, aki állítja, a gyanúsítgatásnak semmi értelme, felesége senkinek nem tudna ártani. Ráadásul végül semmit nem örököltek, így szerinte semmi oka nem volt ilyet tenni.

A kép csak illusztráció Forrás: Thinkstock

A férfi azt viszont hozzátette, H. Barbara mindig is nagyon ellenszenves volt neki.

Csak néha jött fel hozzánk, de nem volt szimpatikus. Az a magyar nő kifejezetten hidegnek, szívtelennek tűnt” – idézi a férfi szavait a Ripost.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.