ValóVilág 9 VV Lacika udvarlás románc VV Zsuzsu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, félreérthető jeleket küldött Lacika Zsuzsunak a ValóVilág 9 villájában. A lány felszólította a férfit, hogy ha udvarolni akar, az legyen egyértelmű. 

„Folyamatosan úgy csinálsz, mintha csapnád a szelet, de nincs sehol semmi, és sehol kanyar egyenes” – mondta Zsuzsu Lacikának a ValóVilág 9 villájában, amikor a férfi énekelni próbált neki.

„Lacika, udvarolj normálisan, ha szeretnél udvarolni” – szólt közbe Adri. Majd Lacika közölte: nem kért háttérzenekart. Úgy látta jónak, hogy ha bevonul Zsuzsuval a hálószobába, és megbeszélik, mi is történik közöttük.

Úgy tűnik, Lacikának nincsenek komoly szándékai. „Szép lánynak tartalak, a kinti életben lehet, hogy udvarolnék neked meg ilyesmi” – mondta a férfi. Majd hozzátette: unja, hogy mindig fiúkkal beszélget, ezért közeledett hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.