Több mint másfél millióért kelt el egy kitömött bálnapénisz

aukció bálnapénisz aukciósház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazán egyedi tárgyat bocsátottak áruba a brit Sworders aukciósháznál: egy 167 centiméteres bálnapéniszt árvereztek el.

Egy 167 centiméteres bálnapéniszt bocsátottak áruba a brit Sworders aukciósháznál. A 19. századból megmaradt ritkaságot annak idején dohányszállításra használták, de már 20 éve egy gyűjtő őrizte otthonában. A kitömött bálnapénisz beárazása okozott egy kis gondot az aukciósháznak, hiszen soha nem volt még hasonló tárgy a birtokukban, de végül 4500 dolláros kikiáltási árról indult a licit, és 5900 dollárért, vagyis átszámítva 1,6 millió forintért talált gazdára.

Több mint másfél millióért kelt el egy kitömött bálnapénisz Forrás: NORTHFOTO/Sworders/Swns.Com
Újabb keresés indul az öt évvel ezelőtt eltűnt maláj gép megtalálásárahttp://www.life.hu/news/20190219-ujabb-kereses-indul-az-5-evvel-ezelott-eltunt-malaj-gep-megtalalasara.htmlA mai napig nem találták meg az öt évvel ezelőtt eltűnt maláj utasszállító gépet. Most új, minden eddiginél nagyobb keresőexpedíciót terveznek indítani. News--Hóhért keresnek a kivégzéseket újra bevezető Srí Lankánhttp://www.life.hu/news/20190218-hohert-keresnek-a-kivegzeseket-ujra-bevezeto-sri-lankan.htmlHóhért kereső álláshirdetés jelent meg a Srí Lanka-i lapokban az után, hogy a halálbüntetések végrehajtására 43 éve moratóriumot hirdető dél-ázsiai szigetországban rövidesen újra bevezetik a drogbűnözők kivégzését – írta az MTI. NewsOrigoPénteken itt a hidegfronthttp://www.life.hu/news/20190219-penteken-itt-a-hidegfront-idojaras.htmlVége a korai tavasznak, péntektől komoly lehűlés várható országszerte.News--Pisilő férfi fotója került fel a Google Mapsrehttp://www.life.hu/news/20190218-pisilo-ferfi-fotoja-kerult-fel-a-google-mapsre.htmlPisilés közben fotózott le a Google egy férfit Mexikóban. A felvétel felkerült az internetre. News--Albínó mókust kaptak lencsevégre egy brit városbanhttp://www.life.hu/news/20190218-albino-mokust-kaptak-lencsevegre-egy-brit-varosban.htmlAlbínó mókust videóztak le Edinburgh központjában. News--Édesanyja meglátogatta a kórházban a szökött rabothttp://www.life.hu/news/20190218-edesanyja-meglatogatta-a-korhazban-a-szokott-rabot.htmlÉdesanyja szigorú szabályok mellett látogatta meg a kórházban a fegyveres szökött rabot. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.