Három éve tűnt el a pszichiátriáról Imre: azóta nem találják

Forrás: AFP -
keresés eltűnés Püspökladány pszichiátria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három éve rejtélyes körülmények között tűnt el a pszichiátriáról Imre, és azóta rendületlenül keresik. Testvére és édesanyja soha nem fog belenyugodni abba, hogy a férfi eltűnt.

Mile Imre 2016. április 9-én tűnt el a karcagi Kátai Gábor Kórházból. Koponyatöréssel és belső vérzéssel szállították be, biciklivel szenvedett balesetet. Mivel a férfi korábban már került kórházba alkoholproblémák miatt, a baleset után súlyos alkoholistaként kezelték, és a pszichiátriai osztályra szállították.

A pszichiátriáról tűnt el Imre - Képünk illusztráció Forrás: AFP

A család készült a hazatérésére, de erre nem került sor. A férfinak ugyanis nyoma veszett. „

állítólag az aznapi felvételek nincsenek meg, zárójelentést pedig azóta sem kaptunk"

Blikknek

„Édesanyám az asztalra rakta ki a testvérem fényképeit, azokat nézegeti, s azokat nézve többször keserves zokogásban tör ki"

A Püspökladányi Rendőrkapitányság azóta is keresi az eltűnt Imrét.

"Kollégáim a rendelkezésre álló minden eszközt felhasználva keresik az eltűnt személyt, és folyamatosan figyelik az ismeretlen holttesteket, a kórházak nyilvántartásait, valamint ellenőrzik a férfi korábbi, ismert tartózkodási helyeit" – közölte Plásztán-Kopcsa Kamilla, a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, hozzátéve: a rendőrség kéri, hogy aki Mile Imre tartózkodási helyéről információval rendelkezik, tegyen bejelentést a rendőrségnél.

Április első hétvégéjén csapadékosabbra fordul az időjáráshttp://www.life.hu/news/20190405-aprilis-elso-hetvegejen-csapadekosabbra-fordul-az-idojaras.htmlKomolyabb lehűlés nem várható, de csapadékosabb lesz az időjárás árpilis első hétvégéjén - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat középtávú előrejelzéséből.News--Maddie Roark, a 17 éves lány, aki teljesen önellátóan él a vadonbanhttp://www.life.hu/news/20190404-maddie-roark-a-17-eves-lany-aki-teljesen-onellatoan-el-a-vadonban.htmlMaddie Roark 17 éves, és teljesen önellátóan él a vadonban: mindent édesapja tanított neki. NewsOrigoOroszlán támadt az idomárra egy ukrajnai cirkuszbanhttp://www.life.hu/news/20190404-oroszlan-tamadt-az-idomarra-egy-ukrajnai-cirkuszban.htmlHátborzongató képsorokat rögzített egy cirkuszi néző az ukrajnai Lugansk településen. Az egyik oroszlán ugyanis rátámadt az idomárra, aki súlyos sérüléseket szenvedett. News--Ilyen az élete a nőnek, Piyah-nak, akinek hiányzik a fél teste – videóhttp://www.life.hu/news/20190404-ilyen-az-elete-a-nonek-piyahnak-akinek-hianyzik-a-fel-teste-video.htmlPiyah élete nem hétköznapi, és egyáltalán nem egyszerű: altest nélkül, férfiként született, de ma már nőként él. Megtalálta a boldogságát, habár nem volt egyszerű. Most másokon segít. NewsOrigoIdőjárás: esős és borult lesz az időhttp://www.life.hu/news/20190404-idojaras-esos-es-borult-lesz-az-ido.htmlA szép tavaszi időtől átmenetileg el kell búcsúznunk: jön az eső és a borultság. News--Kocsikkal szexel egy férfi Pécsett (18+)http://www.life.hu/news/20190403-kocsikkal-szexel-egy-ferfi-pecsett.htmlKiderült, hogy Pécsett autókat gyaláz meg egy férfi az éj leple alatt. Videó is rögzítette titkos légyottját. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.