Hatalmas baleset történt Pécsen: sok a súlyos sérült

Forrás: Shutterstock -
Pécs autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két kocsi ütközött össze Pécsen a Megyeri út és a Vásártér utca kereszteződésében.

A katasztrófavédelem információ szerint a balesetben többen megsérültek, őket a kiérkező mentők látták el. A BAMA arról ír, hogy baleset pontosan a pécsi pláza mögötti területen történt. A kiérkező tűzoltóknak egy embert feszítő vágóval kellett kiszabadítaniuk. A portál megkeresésére a helyi rendőrségi szóvivő elárulta, hogy hatan sérültek meg, közülük négyen súlyosan.

Forrás: Shutterstock

Halálra gázoltak egy nőt Szegedenhttp://www.life.hu/news/20190331-halalra-gazoltak-egy-not-szegeden-szerb-utca.htmlHalálos baleset történt Szegeden a Szerb utcában. News--Az amerikai lottótörténet harmadik legnagyobb, 768,4 millió dolláros főnyereményét ütötték meghttp://www.life.hu/news/20190331-az-amerikai-lottotortenet-harmadik-legnagyobb-7684-millio-dollaros-fonyeremenyet-utottek-meg-szerdan.htmlÁtszámítva 220 milliárd forintot nyert a lottón egy amerikai fogadó, ez a lottótörténet harmadik legnagyobb nyereménye az Egyesült Államokban. NewsOrigoIdős török utas halála miatt szállt le egy repülőgép Budapestenhttp://www.life.hu/news/20190324-idos-torok-utas-halala-miatt-szallt-le-egy-repulogep-budapesten-szombaton.htmlEgy idős török utas halála miatt megszakította útját egy Frankfurtból Isztambulba tartó, török utasszállító gép szombat délután Budapesten, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. News--Kitiltották a pornót a Tumblrről, hatalmasat buktak rajtahttp://www.life.hu/news/20190317-kitiltottak-a-pornot-a-tumblrrol-hatalmasat-buktak-rajta.htmlTavaly novemberben került ki a Tumblr az AppStore-ból, ugyanis gyerekpornót találtak rajta. Később a Tumblr kirakta az összes pornót az oldalról, ami csak egy részről volt jó húzás, ugyanis rengeteg látogatót elvesztettek. News--Erőszakos, agresszív utas miatt fordult vissza egy Wizz Air gép Ferihegyre http://www.life.hu/news/20190317-eroszakos-agressziv-utas-miatt-fordult-vissza-egy-wizz-air-gep-ferihegyre-vasarnap.htmlA ma reggeli, Budapestről Londonba közlekedő WizzAir W62201-es járatszámú repülőgép a felszállást követően egy ittas állapotban lévő ember miatt, nagyjából 20 perces repülés után visszafordult Budapestre. News--Ezekkel a számokkal nyerhettél volna 3 és fél milliárdot az ötös lottónhttp://www.life.hu/news/20190323-ezekkel-a-szamokkal-nyerhettel-volna-3-es-fel-milliardot-az-otos-lotton.htmlMinden idők harmadik legnagyobb nyereménye, 3,414 milliárd forint volt a tét az ötös lottó hétvégi sorsolásán. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.