A Dunába ugrott egy férfi a Petőfi hídnál

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Duna Petőfi híd férfi rendőrség mentők ugrás vicc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A budapesti Petőfi hídnál ugrott a Dunába egy férfi vasárnap a kora esti órákban. Meg is indokolta, miért tette. Nem öngyilkos akart lenni, viccből csinálta. 

A Petőfi hídnál egy férfit láttak a Dunában vasárnap este 6 óra előtt 5 perccel, amint egy úszóműbe kapaszkodik. A rendőrséget egy arra járó értesítette.

A Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság járőrei azonnal a helyszínre siettek, és kimentették a férfit a folyóból, aki elmondta, hogy csak viccből ugrott be a vízbe – írja a Police.hu. A rendőrök ezután már a mentők gondjaira bízták.

A Petőfi hídnál ugrott be a férfi a Dunába Fotó: Szabó Gábor - Origo
Csapadékos hét elé nézünkhttp://www.life.hu/news/20190408-csapadekos-het-ele-nezunk-idojaras.htmlSzinte minden nap várható zápor és zivatar a héten, sőt akár viharos szél is lehet, a hőmérséklet pedig fokozatosan visszaesik. News--Hatalmas baleset történt Pécsen: sok a súlyos sérülthttp://www.life.hu/news/20190407-hatalmas-baleset-tortent-pecsen-megyeri-ut-es-a-vasarter-utca-keresztezodeseben.htmlKét kocsi ütközött össze Pécsen a Megyeri út és a Vásártér utca kereszteződésében. NewsOrigoIdőjárás: csapadékos hét vár ránkhttp://www.life.hu/news/20190407-idojaras-csapadekos-het-var-rank.htmlKissé szeszélyes, csapadékos időnk lesz a jövő héten. News--Miután megcsalta a férje, felgyújtotta magát egy brit nőhttp://www.life.hu/news/20190404-miutan-megcsalta-a-ferje-felgyujtotta-magat-egy-brit-no.htmlFelgyújtotta magát egy nő azt követően, hogy a férje megcsalta őt. Belehalt a sérüléseibe. News--Az anya ellen nyomoz a rendőrség a Magyarmecskén holtan talált csecsemő ügyébenhttp://www.life.hu/news/20190406-az-anya-ellen-nyomoz-a-rendorseg-a-magyarmecsken-holtan-talalt-csecsemo-ugyeben.htmlA Magyarmecskén pénteken holtan talált csecsemő ügyével összefüggésben a gyermek anyja ellen indított büntetőeljárást emberölés gyanúja miatt a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság (BMRFK) - közölte a rendőrség szombaton a weboldalán.News--Egy fa törzsével közösült egy férfi Debrecenben (18+)http://www.life.hu/news/20190406-egy-fa-torzsevel-kozosult-egy-ferfi-debrecenben-18.htmlNem hittek a szemüknek a járókelők Debrecenben. Az egyik parkban egy férfi egy fával közösült – derült ki a Tények riportjából. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.