Vegán tüntetők ellen tiltakoztak: nyers májat ettek a nyílt utcán

máj demonstráció tüntetés vegán nyers máj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő képsorokat rögzítettek Melbourne-ben. Egy vegán tüntetés ellen akart demonstrálni néhány fiatal. A húsevés népszerűsítése érdekében pedig azt találták a legmegfelelőbbnek, ha nyers májat majszolnak az utcán. 

Visszataszító látvány fogadta azokat, akik a minap Melbourne utcáin sétáltak. Néhány fiatal ugyanis úgy akart meghiúsítani egy vegán tüntetést, hogy a közvetlen közelükben nyers májat majszoltak.

Úgy vélik, a vegán életmód nem egészséges, nem szabad terjeszteni. Éppen ezért egy hatalmas, nyers állati májat tartottak a kezükben, melybe felváltva haraptak bele. A véres szájjal rágcsáló fiatalok videója bejárta az internetet – írja a Ladbible.

iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/2OYrgGLCd8w" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen>

Elhagyta a telefonját egy férfi, letartóztatták a benne szereplő borzalmas képek miatthttp://www.life.hu/news/20190408-elhagyta-a-telefonjat-egy-ferfi-letartoztattak-a-benne-szereplo-borzalmas-kepek-miatt.htmlA munkahelyén felejtette telefonját egy Jesse Allen nevű férfi. Akik megtalálták, azonosítás céljából megnézték a rajta szereplő képeket. Ám amiket találtak, olyan súlyosak voltak, hogy Allent azonnal letartóztatták. News--Gyermekkorában bántalmazták: hosszú évekre megnémult a lányhttp://www.life.hu/news/20190408-gyermekkoraban-bantalmaztak-hosszu-evekre-megnemult-a-lany.htmlAmelia-Rose nyolcévesen teljesen megnémult, és csak 21 éves korában kezdett el újra beszélni. Kiderült, hogy egy trauma váltotta ki nála a némaságot. NewsOrigoNem tér vissza: elpusztult Báró, az ország legismertebb gólyájahttp://www.life.hu/news/20190408-nem-ter-vissza-elpusztult-baro-az-orszag-legismertebb-golyaja.htmlBáró, a fehér gólya mindig az elsők között érkezett vissza hazánkba. Ám idén már egy másik pár foglalja el a fészkét. Az ország legismertebb gólyája ugyanis elpusztult. NewsOrigoA Dunába ugrott egy férfi a Petőfi hídnálhttp://www.life.hu/news/20190408-a-dunaba-ugrott-egy-ferfi-a-petofi-hidnal.htmlA budapesti Petőfi hídnál ugrott a Dunába egy férfi vasárnap a kora esti órákban. Meg is indokolta, miért tette. Nem öngyilkos akart lenni, viccből csinálta. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoCsapadékos hét elé nézünkhttp://www.life.hu/news/20190408-csapadekos-het-ele-nezunk-idojaras.htmlSzinte minden nap várható zápor és zivatar a héten, sőt akár viharos szél is lehet, a hőmérséklet pedig fokozatosan visszaesik. News--Az anya ellen nyomoz a rendőrség a Magyarmecskén holtan talált csecsemő ügyébenhttp://www.life.hu/news/20190406-az-anya-ellen-nyomoz-a-rendorseg-a-magyarmecsken-holtan-talalt-csecsemo-ugyeben.htmlA Magyarmecskén pénteken holtan talált csecsemő ügyével összefüggésben a gyermek anyja ellen indított büntetőeljárást emberölés gyanúja miatt a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság (BMRFK) - közölte a rendőrség szombaton a weboldalán.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.