Újabb magyar csodalovon ámul a világ

lóverseny Overdose Tour To Paris
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Overdose-hoz hasonlítják a magyar csodalovat, Tour To Parist.

Első franciaországi versenyén is győzedelmeskedett Tour To Paris. A Blikk azt írja, a magyar tulajdonban lévő csodaló ezzel megőrizte hibátlan mérlegét.

A négyéves angol telivért másfél esztendős korában vásárolta meg dr. Hammersberg Elemér a ló importőrétől és korábbi trénerétől. Eredményei miatt Tour To Parist egyre többen hasonlítják Overdose-hoz.

Tour To Paris fantasztikus, nyugodt, rendkívül gyors és nagy étvágyú ló. (...) Overdose-hoz lehet hasonlítani, de azért ő izgágább volt. Tour To Paris kimértebb, nagyon nyugis ló” – nyilatkozta a lapnak a neves magyar idomár, Ribárszki Sándor.

Notre-Dame: megkezdték a leégett tető helyének lefedéséthttp://www.life.hu/news/20190424-notredame-megkezdtek-a-leegett-teto-helyenek-lefedeset.htmlMegkezdték a párizsi Notre-Dame-székesegyház egy héttel ezelőtt leégett tetejének helyén keletkezett nyílás befedését kedden, még a hét második felében várható esős időszak előtt – közölte André Finot, a katedrális kommunikációs vezetője. News--Időjárás: hétvégére érkezhet a 10 fokos lehűléshttp://www.life.hu/news/20190424-idojaras-hetvegere-erkezhet-a-10-fokos-lehules.htmlMíg a hét közepén nyárias meleg lesz, hétvégére alaposan elromlik az időjárás. NewsOrigoElpusztult Charlie, a fogságban élő legöregebb kaliforniai tengeri vidrahttp://www.life.hu/news/hirdetes/20190424-elpusztult-charlie-a-fogsagban-elo-legoregebb-kaliforniai-tengeri-vidra.htmlHuszonkét évesen elpusztult Charlie, a fogságban élő legöregebb kaliforniai tengeri vidra (Enhydra lutris nereis) - jelentette be a kaliforniai Long Beachben működő Aquarium of the Pacific, amelynek 1997 óta volt lakója az apró tengeri emlős.Hirdetés--Szakított egymással a pár, miután megkapták a DNS-teszt eredményéthttp://www.life.hu/news/20190424-szakitott-egymassal-a-par-miutan-megkaptak-a-dnsteszt-eredmenyet.htmlSzakítást hozott egy pár számára a DNS-teszt eredménye. NewsOrigoSrí Lanka-i robbantások: videón az egyik merénylő, ahogy besétál a templombahttp://www.life.hu/news/20190424-sri-lankai-robbantasok-videon-az-egyik-merenylo-ahogy-besetal-a-templomba.htmlElőkerült egy felvétel, amelyen jól látható, ahogy az egyik Srí Lanka-i merénylő teljes nyugalommal besétál a Szent Sebestyén-templomba a robbantás előtt – írja a BBC. News--Egy budapesti benzinkúton meztelenkedett egy nőhttp://www.life.hu/news/20190421-budapesti-benzinkuton-meztelenkedett-egy-no.htmlAz egyik zuglói benzinkúton vetkőzött meztelenre egy nő, hogy napozzon egy kicsit. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.