Dunai hajóbaleset: a szállodahajó elején jól látható a sérülés

Forrás: MTI/Máthé Zoltán -
hajó Dunai hajóbaleset sérülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jól láthatók a sérülés nyomai azon a szállodahajón, amely szerda este a Hableány nevű turistahajóval ütközött össze. 

Szerda este két hajó ütközött össze a Dunán: egy szállodahajó és a Hableány nevű turistahajó, utóbbi el is süllyedt. A balesetben heten haltak meg, heten megsérültek és 21 embert továbbra is keresnek.

Sérülés a Viking Sigyn szállodahajón Forrás: MTI/Máthé Zoltán

A Viking Cruises Sigyn nevű szállodahajón már este megkezdték a helyszínelést, az elején jól láthatók az ütközés nyomai. Az utasai folyamatosan hagyják el a fedélzetet a csomagjaikkal együtt – írja a Blikk.

Dunai hajóbaleset: meghallgatták a Hableány turistahajó cégvezetéséthttp://www.life.hu/news/20190530-dunai-hajobaleset-meghallgattak-a-hableany-turistahajo-cegvezeteset.htmlMeghallgatták a rendőrök a szerdán este balesetet szenvedett Hableány elnevezésű turistahajó tulajdonosait és teljes cégvezetését - mondta Tóth Mihály, az Európa Cégcsoport és a Panorama Deck Kft. szóvivője csütörtökön az MTI-nek.News--Időjárás: több megyében továbbra is zivatarokra, sok esőre figyelmeztetnekhttp://www.life.hu/news/20190530-idojaras-tobb-megyeben-tovabbra-is-zivatarokra-sok-esore-figyelmeztetnek.htmlTöbb megyében továbbra is zivatarokra, felhőszakadásra figyelmeztet az Országos Meteorológiai Szolgálat. News--Dunai hajóbaleset: gyermek is volt a fedélzetenhttp://www.life.hu/news/20190530--dunai-hajobaleset-gyermek-is-volt-a-fedelzeten.htmlA dél-koreai nagykövetség munkatársai megerősítették, hogy gyermek is tartózkodott a szerda este elsüllyedt turistahajó fedélzetén. News--Hajózási szövetség: 75 éve nem volt ilyen súlyos hajóbaleset az országbanhttp://www.life.hu/news/20190530-hajozasi-szovetseg-75-eve-nem-volt-ilyen-sulyos-hajobaleset-az-orszagban.htmlLegutóbb 75 évvel ezelőtt volt olyan súlyos hajóbaleset Magyarországon, mint amilyen szerda este történt a Margit híd közelében – mondta Horváth Imre, a Magyar Hajózási Országos Szövetség főtitkára csütörtök reggel az MTI-nek. News--Időjárás: tornádó alakult ki Debrecenbenhttp://www.life.hu/news/20190530-idojaras-tornado-alakult-ki-debrecenben.htmlA szakadó eső szinte az egész országot elérte tegnap, Hajdú-Bihar megyében is tombolt a vihar. Olyannyira, hogy Debrecenben még tornádó is kialakult. NewsOrigoA "lúgos orvos" kártérítéséből negyedmillió forintot meg kell kapnia a támadás sértettjénekhttp://www.life.hu/news/20190529-a-lugos-orvos-karteritesebol-negyedmillio-forintot-meg-kell-kapnia-a-tamadas-sertettjenek.htmlA "lúgos orvos" kártérítéséből negyedmillió forintot meg kell kapnia a támadás sértettjének – közölte a Fővárosi Törvényszék szerdán az MTI-vel. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.