Megszólalt egy hajóskapitány a dunai balesetről

Forrás: MTI/Bruzák Noémi -
dunai hajó baleset hajóskapitány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szerdai hajóbaleset szemtanúja volt egy hajóskapitány, aki elmondta, idősebb kollégái sem tapasztaltak még hasonlót. 

Szerda este két hajó ütközött össze a Dunán, több ember meghalt, többen megsérültek, és sokakat még most is keresnek. Egy hajóskapitány, aki szintén a folyón volt, amikor a baleset történt, elmondta, hogy itthon az idősebb kollégái sem láttak még hasonlót.

Az ütközés előtti pillanat látható a Dunán Budapestnél május 29-én éjjel történt hajóbalesetről bemutatott felvételen Forrás: MTI/Bruzák Noémi

A Parlamentnél haladtunk, amikor történt az egész. Bemondták, hogy ember a vízben, azonnal mindenki leállt és próbált segíteni. Egy kollégám a szemem előtt húzott ki két idősebb hölgyet, egy másik pedig öt embert. Nagyon mérges vagyok a történtek miatt. Minden kamerafelvétel megvan, úgyhogy pontosan ki fog derülni, ki a hibás. Három kamera volt a híd alatt, de volt kamera a szállodahajón is” – idézi a Blikk a hajóskapitányt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.