Dunai hajóbaleset: újra Magyarország felé tart a Viking Sigyn

Forrás: MTI/Soós Lajos -
Viking Sigyn Hableány Dunai hajóbaleset Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újra Magyarország felé tart a Hableány sétahajót elsüllyesztő Viking Sigyn.

Múlt pénteken hagyta el Magyarországot a Viking Sigyn, amely maga alá gyűrte a Hableány sétahajót. A Vessel Finder hajókövető oldal adatai alapján viszont most az látható, hogy a szállodahajó visszafelé tart. A Bors azt írja, csütörtök este fél 11 körül érhet Budapestre.

Egyelőre nem tudni, utasok vannak-e a fedélzeten és mi az oka annak, hogy visszajön.

A hajóbaleset helyszíne Forrás: MTI/Soós Lajos
Eutanáziát kért és meghalt egy 17 éves holland lányhttp://www.life.hu/news/20190605-eutanaziat-kert-es-meghalt-egy-17-eves-holland-lany.htmlEutanáziát kért és meghalt egy 17 éves depresszióban szenvedő holland lány. NewsThinkstockCsütörtökön is országszerte várhatók zivatarokhttp://www.life.hu/news/20190605-csutortokon-is-orszagszerte-varhatok-zivatarok-idojaras.htmlZivatarveszély miatt csütörtökre is az egész országra elsőfokú figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat.News--Őket nem evakuálták Csernobilbanhttp://www.life.hu/news/20190605-oket-nem-evakualtak-csernobilban.htmlA Csernobil külső körzetében élőket az atombaleset után sem evakuálták. A többségük a sugárzás miatt ma is szív- és érrendszeri elégtelenségben szenved. News--Június közepétől ismét felújítás lesz a 4-6-os villamosvonalonhttp://www.life.hu/news/20190605-junius-kozepetol-ismet-felujitas-lesz-a-46-villamosvonalon.htmlJúnius közepén indul a 4-es és 6-os villamosvonal felújítása Budapesten a Széna tér és a Margit utca, valamint a Práter utca és a Goldmann György tér (a Petőfi híd budai hídfője) között. News--Dunai hajóbaleset: még két holttest került elő a Dunábólhttp://www.life.hu/news/20190605-dunai-hajobaleset-meg-ket-holttest-kerult-elo-a-dunabol.htmlÚjabb két ember holtteste került elő a Dunából szerda délután - közölték az M1 aktuális csatorna délutáni Híradójában.News--Furcsa dolgokat találtak a Loch Ness vizében egy DNS-elemzés soránhttp://www.life.hu/news/20190604-furcsa-dolgokat-talaltak-a-loch-ness-vizeben-egy-dnselemzes-soran.htmlKutatók vizsgálják a Loch Ness vizét. Három különböző mélységből gyűjtöttek mintákat, amelyek elemzése meglepő eredménnyel járt. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.