Egykori tévés rabolt ki két Pest megyei bankot

Forrás: Shutterstock -
tévés bankrablás rendőrség rablás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, hogy egy egykori tévés rabolt ki két Pest megyei pénzintézetet június közepén.

Egy vidéki televízió munkatársaként kezdte karrierjét az a férfi, aki a gyanú szerint kirabolt két bankot is Üllőn és Bugyin – számolt be róla a Blikk. A lap úgy értesült, az illető korábban külsős munkatársként dolgozott a csatornánál, esti hírműsort vezetett.

Érthető módon az egykori kollégák és ismerősök is megdöbbentek, hogyan követhette el a két bűncselekményt a férfi.

Nem értjük, mi történhetett. Sose volt vele probléma, elvégre a szülei mindent megadtak neki” – nyilatkozta egy ismerős.

A kép csak illusztráció Forrás: Shutterstock

A férfi maszkkal, felfegyverkezve rabolta ki a pénzintézeteket június közepén. A rendőrök hamar a nyomára bukkantak: kommandósok lepték el a szülei házát. Végül Ócsán kapták el és vették őrizetbe.

Furcsa szárnyas teremtményt videóztak Balinhttp://www.life.hu/news/20190705-furcsa-szarnyas-teremtmenyt-videoztak-balin.htmlBalin vett videóra egy férfi egy különös teremtményt, amelyre nincsen magyarázat. NewsOrigoElegáns budai szállodában lakik a Viking Sigyn ukrán kapitányahttp://www.life.hu/news/20190705-elegans-budai-szallodaban-lakik-a-viking-sigyn-ukran-kapitanya.htmlEgy elegáns budai szállodában lakik a Viking Sigyn ukrán kapitánya. News--Veszélyes betegséget hordozó kullancsot találtak hazánkbanhttp://www.life.hu/news/20190705-veszelyes-betegseget-hordozo-kullancsot-talaltak-hazankban.htmlKülönösen veszélyes vírust hordozó kullancsfajra bukkantak hazánkban. NewsOrigoHatéves kisfiú mentette meg anyukája életét Balatonszabadibanhttp://www.life.hu/news/20190705-hateves-kisfiu-mentette-meg-anyukaja-eletet-balatonszabadiban.htmlA hatesztendős Lali egyből hívta a segélyhívót, amikor édesanyja rosszul lett, így megmentette az életét. NewsOrigoBaleset történt a 21-es számú főúton: tizenketten sérültek meghttp://www.life.hu/news/20190704-baleset-tortent-a-21es-szamu-fouton-12en-serultek-meg.htmlEgy kisbusz és egy személygépkocsi ütközött össze a 21-es számú főút 36-os kilométerszelvényénél, a sámsonházai útelágazónál. News--Csernobilba utazna Kiss Kató léleklátóhttp://www.life.hu/news/20190704-csernobilba-utazna-kiss-kato-leleklato.htmlA Balázsék című műsorból is ismert Kiss Kató léleklátó Csernobilba, az atomkatasztrófa helyszínére utazna. Jelenleg támogatókat keres a projektjéhez. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.