Időjárás: 4 fokot is mérhetnek az éjjel, megérkezett a szinte télies hideg

Forrás: Shutterstock -
hideg időjárás Alföld éjszaka hűvös
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a nappali hőmérséklet kellemes melegnek ígérkezik, ám éjjelente drasztikus hőmérséklet-csökkenésre számíthatunk. Akár 4 fokot is mutathatnak a hőmérők.

Hétfőn és kedden is gomolyfelhős, napos időre számíthatunk az ország döntő részén csapadék nélkül. Hétfőn azonban a középső és délnyugati megyékben, kedden pedig az északi megyesávban több lehet a gomolyfelhő, és ezeken a tájakon néhol futó zápor is előfordulhat, sőt hétfőn a Dráva mentén egy-egy zivatar sem teljesen kizárt. Az északi, északnyugati szelet napközben élénk széllökések kísérhetik – írja az MTI.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 8 és 14 fok között várható, de a szélvédett északi völgyekben és az Alföld hidegre érzékeny helyein 4, 8 fok is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden 25 és 29 fok között valószínű.

Érdemes lesz előkeresni a meleg zoknikat Forrás: Shutterstock
A vizsgált kalandparkok harmada nem felelt meg az előírásoknakhttp://www.life.hu/news/20190715-a-vizsgalt-kalandparkok-harmada-nem-felelt-meg-az-eloirasoknak.htmlA vizsgált kalandparkok 31 százaléka nem felelt meg teljes körűen az üzemeltetésre vonatkozó előírásoknak - közölte a Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) hétfőn az MTI-vel. News--Mentőhelikoptert kellett hívni magyar túrázókhoz Erdélybenhttp://www.life.hu/news/20190715-mentohelikoptert-kellett-hivni-magyar-turazokhoz-erdelyben.htmlEgy magyar kiránduló lezuhant, egy másik pedig szívinfarktust kapott Romániában. News--Megsérült a gyermekotthonban az a fiú, akinek a húga életét vesztette a MOM Sportnálhttp://www.life.hu/news/20190715-megserult-a-gyermekotthonban-az-a-fiu-akinek-huga-eletet-vesztette-a-mom-sportnal.htmlMegsérült a gyermekotthonban az a kisfiú, akinek a húga életét vesztette a MOM Sport tetején kigyulladt fabódéban. NewsOrigoHalálra gázolta kisfiát egy ausztrál olimpikonhttp://www.life.hu/news/20190715-halalra-gazolta-kisfiat-egy-ausztral-olimpikon.htmlSzörnyű tragédia rázta meg Sydney-t: egy ausztrál olimpikon véletlenül halálra gázolta egyéves kisfiát. NewsThinkstockFeltételesen szabadult az olaszliszkai emberölés elsőrendű vádlottjahttp://www.life.hu/news/20190715-feltetelesen-szabadult-az-olaszliszkai-emberoles-elsorendu-vadlott.htmlFeltételesen szabadult a 2006-os olaszliszkai ügy elsőrendű vádlottja, akit 2009-ben ítéltek 17 év szabadságvesztésre emberölés és rongálás bűntette miatt. A férfi hétfőn hajnalban hagyta el a Szegedi Fegyház és Börtönt – tapasztalta a helyszínen a közmédia munkatársa. NewsFotó: Polyák Attila - OrigoJúlius 20-án rendezik meg a második libegők éjszakájáthttp://www.life.hu/news/20190715-julius-20an-rendezik-meg-a-masodik-libegok-ejszakajat.htmlJúlius 20-án, szombaton rendezik meg a Libegők éjszakáját; az országos rendezvényhez az idén hat helyszín csatlakozott. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.