Időjárás: több helyen viharra lehet számítani

Forrás: Shutterstock -
vihar időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem kedvez a fesztiváloknak és a kirándulni vágyóknak a hétvégi időjárás. Bár időnként kisüt a nap, alapvetően felhős, esős, helyenként viharos idő van. 

Bár vasárnap délelőtt több felé kissüthet a nap, délután újra több helyen is záporokra kell számítani, a teljes országra elsőfokú riasztást adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat. A nyugati megyékben – Zala, Veszprém, Vas, Komárom-Esztergom, Győr-Moson-Sopron, Fejér – azonban még ennél is durvább lehet a helyzet, ott felhőszakadásra is készülni kell.

Forrás: Shutterstock

Mesterséges kómában tartják az amerikai Juan Manuel Correa F-2-es autóversenyzőthttp://www.life.hu/news/20190908-mesterseges-komaban-tartjak-az-amerikai-juan-manuel-correa-f2es-autoversenyzot.htmlMesterséges kómában tartják az amerikai Juan Manuel Correát, aki részese volt a francia Anthoine Hubert halálos balesetének a Forma-2-es sorozat múlt szombati, belgiumi versenyén. NewsOrigoEz lehetett a Hableány utolsó áldozatának sorsa: lehet, sose kerül elő a holttestehttp://www.life.hu/news/20190908-ez-lehetett-a-hableany-utolso-aldozatanak-sorsa-lehet-sose-kerul-elo-a-holtteste.htmlMég mindig nem találták meg a Hableány utolsó áldozatábnak, egy 41 éves, dél-koreai nő holttestét. A hajó matrózának családját képviselő ügyvéd, Magyar György szerint a szakértői következtetések arra vezetnek rá, hogy az utolsó, még elő nem került áldozat, igazából az első volt. NewsFotó: Mudra László - OrigoElérte Kanadát a Dorian hurrikán, és több ezren menekültek el a Bahamák letarolt szigeteirőlhttp://www.life.hu/news/20190908-elerte-kanadat-a-dorian-hurrikan-es-tobb-ezren-menekultek-el-a-bahamak-letarolt-szigeteirol.htmlHeves esővel és erős széllel elérte Kanada atlanti partját szombat este a Dorian hurrikán. Több százezer ember otthonában megszűnt az áramszolgáltatás Új-Skócia tartományban, fővárosában, Halifaxben pedig a belvárosban ledőlt egy építési daru. Közben több ezer ember menekült el a Bahamák korábban letarolt északi szigeteiről. A vihar pusztításának egyelőre egyetlen áldozata sincs Kanadában.News--A meggyengült Dorian hurrikán Észak-Karolina partjaitól Kanada felé haladhttp://www.life.hu/news/20190907-a-meggyengult-dorian-hurrikan-eszak-karolina-partjaitol-kanada-fele-halad.htmlA meggyengült Dorian hurrikán Észak-Karolina partjaitól Kanada felé halad, ahol már kihirdették a hurrikán-riadót.News--Vandálok rongálták meg a mentődolgozók autóit pénteken éjszakahttp://www.life.hu/news/20190907-vandalok-romgaltak-meg-a-mentodolgozok-autoit.htmlSúlyos károkat okoztak ittas fiatalok a mentőszolgálat autóiban. NewsOrigoLeminősítették egyes fokozatúra a Dorian hurrikánthttp://www.life.hu/news/20190906-leminositettek-egyes-fokozatura-a-dorian-hurrikant-amerikai-meteorologiai-szolgalat.htmlAz amerikai meteorológiai szolgálat egyes fokozatúra minősítette le pénteken a Dorian hurrikánt, amely jelenleg az egyesült államokbeli Észak-Karolina állam partjainál jár.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.