Ázsiai gyermeke született egy fehér párnak

Forrás: Shutterstock -
gyermek Ázsia pár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sok évnyi harc után mesterséges megtermékenyítéssel sikerült teherbe esnie az anyának, de a gyermek születése újabb kérdéseket vetett fel, ugyanis nem hasonlított édesapjára. 

Ázsiai gyermeke született egy fehér párnak, miután mesterséges megtermékenyítésen vettek részt egy New Jersey-i klinikán. A gyanú szerint az anya, Kristina Koedderich méhébe olyan férfitól származó spermát ültettek be, aki nem a férje. A megtermékenyítés 2013-ban történt, és sikerrel zárult. Az anya egy gyermeknek adott életet, de ahogy cseperedett a kicsi észrevették, hogy nem hasonlít az apukájára.

Ázsiai gyermeke született a párnak - Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

Az azóta elvált pár gyanúját a DNS-teszt igazolta. Kiderült, hogy a gyermeknek csak az anyával van vérségi kapcsolata. „Gyermeket akarsz, de nem sikerül, amikor pedig végre igen... Nagyon dühítő" – mondta Drew Wasilewski. A pár kártérítést követel, valamint szeretnék megtudni, ki a gyermek biológiai apja, és az is kérdés, hogy mi történt Drew spermájával. Így ugyanis az is előfordulhat, hogy az övét más nő megtermékenyítésekor használták - írja a CBS News.

Különös vízi szörnyet videóztak a kínai Jangce folyóbanhttp://www.life.hu/news/20190917-kulonos-vizi-szornyet-videoztak-a-kinai-jangce-folyoban.htmlHasonló szörnyet fotóztak a kínai Jangce folyóban, mint a skóciai Loch Ness-ben. NewsOrigoMeghalt a fiatal magyar raliversenyző, B. Ákoshttp://www.life.hu/news/20190917-meghalt-a-fiatal-magyar-raliversenyzo-b-akos.htmlTragikus baleset következtében vesztette életét a fiatal magyar raliversenyző, B. Ákos. News--Csak pár percre nem figyelt a rendőr: a letartóztatott pár a rendőrautó hátsó ülésén szexelthttp://www.life.hu/news/20190917-csak-par-percre-nem-figyelt-a-rendor-a-letartoztatott-par-a-rendorauto-hatso-ulesen-szexelt.htmlEgy részeg amerikai pár a rendőrautó hátsó ülésén esett egymásnak, miközben a rendőrség pár percre egyedül hagyta őket. NewsOrigoBorzasztóan csúnya szörnyhalat fogtak ki Norvégiábanhttp://www.life.hu/news/20190917-borzasztoan-csunya-szornyhalat-fogtak-ki-norvegiaban.htmlOscar Lundahl maga sem hitte el, mi akadt a horgára Andoya szigeténél: óriás szemű, hosszú farkú halatt fogott.News--Bízik a gyors felépülésben a lezuhant magyar artistahttp://www.life.hu/news/20190917-bizik-a-gyors-felepulesben-a-lezuhant-magyar-artista.htmlPicard Lili néhány nappal ezelőtt zuhant le a trapézról. Bár súlyos sérült szenvedett, az artista bízik abban, hogy hamar felépül és folytathatja karrierjét. NewsOrigoHalálos közúti baleset történt Nyírbátorbanhttp://www.life.hu/news/20190917-halalos-kozuti-baleset-tortent-nyirbatorban.htmlÖsszeütközött két személygépkocsi hétfőn késő este Nyírbátorban, a Császári úton; a baleset következtében az egyik jármű vezetője életét vesztette - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu honlapon. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.